Η Zendaya επέστρεψε στο Coachella - Τραγούδησε με τον Labrinth τους ύμνους του Euphoria (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μεγάλη έκπληξη του πασίγνωστου φεστιβάλ ξετρέλανε το κοινό και αποθέωσε το δίδυμο Zendaya-Labrinth
23 Απριλίου 2023 19:52
Η Zendaya επέστρεψε στο Coachella - Τραγούδησε με τον Labrinth τους ύμνους του Euphoria (ΒΙΝΤΕΟ)

Από το πουθενά η Zendaya επέστρεψε στο τραγούδι και τη σκηνή του φετινού φεστιβάλ Coachella, προκαλώντας ντελίριο στους χιλιάδες θεατές που έδωσαν το παρόν. Και δεν έδωσε τυχαία το παρών καθώς εμφανίστηκε τη στιγμή που ο Labrinth ερμήνευε το κομμάτι "I'm Tired" της σειράς Euphoria. Στο δεύτερο κουπλέ έσκασε μύτη η -πλέον χολιγουντιανή- σταρ και πρώην τραγουδίστρια για να ερμηνεύσουν μαζί το υπόλοιπο κομμάτι, καθώς και τον άλλον "ύμνο" της επιτυχημένης σειράς του HBO, το "All for Us". 

Στην εμφάνιση της Zendaya το κοινό ξετρελάθηκε και έβγαλαν όλοι τα κινητά τους για να καταγράψουν τη στιγμή, φωτίζοντας έτσι τη σκηνή του Coachella 2023, λίγο πριν ξεκινήσει το δεύτερο κομμάτι. Για περίπου 9 λεπτά που κράτησε το σόου της Zendaya και του Labrinth δεν έπεφτε καρφίτσα, ενώ όλος ο κόσμος τραγουδούσε μαζί τους, τους στίχους των κομματιών. 

Το "I'm Tired" ακούστηκε στο 4ο επεισόδιο της 2ης σεζόν με τίτλο "You Who Cannot See, Think Of Those Who Can", ενώ το "All for Us' έκλεισε εμφατικά την 1η σεζόν του Euphoria. 

"Δεν μπορώ να εκφράσω πλήρως την ευγνωμοσύνη μου για αυτή τη μαγική βραδιά. Ευχαριστώ τον αδερφό μου, Labrinth, που με προσκάλεσε και μου έδωσε τον πιο όμορφο και ασφαλή χώρο για να βρεθώ ξανά στη σκηνή. Ουάου...η καρδιά μου νιώθει τόσο γεμάτη. Δεν μπορώ να σε ευχαριστήσω αρκετά για την τόση αγάπη που έλαβα απόψε, χαλάρωσαν όλα μου τα νεύρα." έγραψε η Zendaya στα Stories της στο Instagram μετά από αυτή την εμφάνιση-έκπληξη που έγινε viral, μετρώντας πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές σε μια από τις πολλές σχετικές αναρτήσεις. 

Η Zendaya έχει σταματήσει από το τραγούδι και τη βιομηχανία της μουσικής από το 2015 όταν και κυκλοφόρησε το ομότιτλο -και μοναδικό μέχρι σήμερα- άλμπουμ της. Τον περασμένο Μάρτιο είχε δηλώσει τα εξής για την αποχώρησή της από τη μουσική: "Απομακρύνθηκα από τη μουσική πριν από αρκετό καιρό, για διάφορους λόγους, αλλά εξακολουθώ να την αγαπώ πραγματικά, οπότε η καλοσύνη και η υποστήριξη που έλαβα τις τελευταίες μέρες μόνο και μόνο για μια μικρή βουτιά ξανά στο χώρο της μουσικής σημαίνει τα πάντα για μένα..ευχαριστώ". 

Έπειτα εστίασε στην υποκριτική και τη χολιγουντιανή της καριέρα καθώς πρωταγωνίστησε στην τριλογία των Spider-Man ταινιών μαζί με τον Tom Holland (με τον οποίο διατηρούν σχέση), στο Dune, το The Greatest Showman, αλλά και στην τεράστια επιτυχία της σειράς "Euphoria". Σε αυτή χάρη στο ρόλο της "Rue" μάγεψε κοινό και κριτικούς χαρίζοντάς της δύο συνεχόμενα βραβεία Emmy Α' Γυναικείου ρόλου, μέσα σε μόλις δύο σεζόν της σειράς. 

Επίσης τα κομμάτια που ερμήνευσε ζωντανά ήταν και αυτά υποψήφια για Emmy Καλύτερου Τραγουδιού. 

Δείτε τη ζωντανή εμφάνιση της Zendaya για τα τραγούδια του "Euphoria": 

Tags: