The Idol: Η νέα “αρρωστημένη” σειρά του HBO από τον δημιουργό του Euphoria αποκαλύπτεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέρασε από σαράντα κύματα και πλέον αναμένεται τον Ιούνιο
17 Απριλίου 2023 21:04
The Idol: Η νέα “αρρωστημένη” σειρά του HBO από τον δημιουργό του Euphoria αποκαλύπτεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer από το The Idol, τη νέα σειρά του που έρχεται με την υπογραφή του Sam Levinson του Euphoria, με πρωταγωνιστή τον Abel Tesfaye ή αλλιώς The Weeknd και την Lily Rose Depp.  

Το δραματικό σόου πρόκειται να παίξει σύντομα στο φεστιβάλ των Καννών και να γίνει διαθέσιμο για όλους μέσα στον Ιούνιο. Αρκετά αρρωστημένη δείχνει η σειρά και σε πρόσφατο trailer, το HBO είχε δηλώσει τα εξής: Aπό τα αρρωστημένα και στριμμένα μυαλά των Abel και Sam Levinson. 

Η πλοκή της σειράς τοποθετεί σαν κεντρικό πρόσωπο την ανερχόμενη ποπ σταρ της Rose Depp, στο μονοπάτι ενός guru αυτοβελτίωσης (Abel "The Weeknd" Tesfaye), όπου αρχίζουν να της συμβαίνουν επικίνδυνα και δελεαστικά απόκρυφα σκηνικά.  

Στη σειρά παίζουν επίσης οι: Debby Ryan, Troye Sivan, Steve Zissis, Melanie Liburd, Tunde Adebimpe, Elizabeth Berkley Lauren, Nico Hiraga, Anne Heche, Rachel Sennot, Hari Nef και η Jennie, ιδρύτρια του γκρουπ, Blackpink.  

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η σειρά πέρασε κυριολεκτικά από σαράντα κύματα μέχρι να πάρει σάρκα και ωστά και κανονικά θα ξεκινούσε τα γυρίσματά της τον Νοέμβριο του 2021, όμως υπήρχαν αρκετές διαφωνίες μεταξύ του The Weeknd και άλλων ατόμων της παραγωγής. Επίσης, είχαν αποχωρήσει σκηνοθέτες και ηθοποιοί. 

Το The Idol θα κάνει πρεμιέρα στο Max στις 4 Ιουνίου. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.