TITANS 4η σεζόν: Διαθέσιμα τα νέα επεισόδια του τελευταίου κύκλου - Που παίζουν;

Βγήκαν τα πρώτα επεισόδια του Part 2 του μεγάλου φινάλε
14 Απριλίου 2023 14:35
TITANS 4η σεζόν: Διαθέσιμα τα νέα επεισόδια του τελευταίου κύκλου - Που παίζουν;

Διαθέσιμα είναι ήδη τα νέα επεισόδια από το οριστικό φινάλε της σειράς TITANS της DC στην υπηρεσία του HBO Max. Από τις 13 Απρίλιου συγκεκριμένα διατίθενται τα πρώτα δύο επεισόδια του Part 2 της 4ης και τελευταίας σεζόν των Titans, ενώ θα κυκλοφορεί από ένα κάθε εβδομάδα μέχρι να φτάσουμε στο επικό φινάλε της σειράς στις 13 Μαίου

Είχε αποφασιστεί από το HBO Max ότι εφόσον η 4η σεζόν θα ρίξει αυλαία στην ιστορία των νεαρών superheroes της DC θα χωριστεί σε δύο μέρη των έξι επεισοδίων έκαστος. Το πρώτο μισό του 4ου κύκλου άφησε τους Titans αποδεκατισμένους σε ένα cliffhanger φινάλε. Σε αυτό ο Sebastian Sanger λαμβάνει μέρος σε μια τελετή που τον οδηγεί άθελά του να εξαφανίσει τους περισσότερους Titans γύρω του, σε μια σκηνή που θύμισε το εμβληματικό "Snap" του Thanos στην τελευταία σκηνή του Avengers: Infinity War της Marvel. 

To cast των Titans αποτελείται από τους Brenton Thwaites, Anna Diop, Teagan Croft, Ryan Potter, Joshua Orpin, Jay Lycurgo, Franka Potente και Joseph Morgan.

Μαζί με το Titans θα τελειώσει και μια άλλη σειρά της DC που ξέμεινε στο HBO Max και είναι το Doom Patrol, που θα ολοκληρώσει την ιστορία του επίσης στην 4η σεζόν.

Όσον αφορά το που παίζει στην Ελλάδα, προς το παρόν οι τρεις σεζόν του Titans είναι διαθέσιμες στο Netflix, επομένως ενδέχεται να προστεθούν και τα επεισόδια της 4ης σεζόν κάποια στιγμή στην υπηρεσία.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer για τα τελευταία επεισόδια του Titans.