Σειρά Harry Potter: Ζητήσαμε από AI να μας “δείξει” τα πρόσωπα των νέων πρωταγωνιστών!

Και αυτά είναι τα αποτελέσματα
13 Απριλίου 2023 15:09
Σειρά Harry Potter: Ζητήσαμε από AI να μας “δείξει” τα πρόσωπα των νέων πρωταγωνιστών!

Όπως σας ενημερώσαμε πριν μερικές ώρες, η Warner Bros. Discovery ήρθε να βάλει τέλος στις φήμες επιβεβαιώνοντας ότι πράγματι έρχεται μια ολοκαίνουργια τηλεοπτική σειρά του Harry Potter.

Αυτή θα είναι πιστή διασκευή των βιβλίων της J.K Rowling, με σκοπό να μεταφέρει την ιστορία του κάθε βιβλίου σε κάθε μία από τις σεζόν της. Αυτό σημαίνει πως θα δούμε ξανά από την αρχή τα γεγονότα και μάλιστα όπως ξεκαθάρισε η Warner με "νέα πρόσωπα".

Αυτό σημαίνει πως μια πλειάδα καινούργιων νεαρών ηθοποιών θα υποδυθούν τον Χάρι Πότερ, τον Ρον Ουέσλι, την Ερμιόνη Γκρέιντζερ και όλους τους γνωστούς λατρεμένους και μισητούς χαρακτήρες του Χόγκουαρτς. Επομένως, μην περιμένετε να ξαναδείτε τους Daniel Radcliffe, Rupert Grint και Emma Watson. Πως μπορεί να μοιάζουν, όμως, οι νέες ενσαρκώσεις αυτών των πασίγνωστων χαρακτήρων;

Ακόμη δεν έχουμε την παραμικρή επίσημη πληροφορία, αφού το casting δεν έχει ξεκινήσει. Ωστόσο, μπορούμε να βάλουμε την φαντασία της…AI να δουλέψει και ακριβώς αυτό κάναμε!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια σειρά από εικόνες που δείχνουν εναλλακτικές εκδοχές των πρωταγωνιστών των Harry Potter. Για τη δημιουργίας της χρησιμοποιήσαμε το τελευταίο DALL-E μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης της OpenAI, με prompts που μας έδωσε το πιο πρόσφατο GPT-4 μοντέλο μέσω του ChatGPT, βασιζόμενο στις περιγραφές των χαρακτήρων από τα βιβλία και όχι από τις ταινίες.

Ορίστε, λοιπόν, πως φαντάζεται η AI ότι θα μπορούσαν ίσως να είναι οι χαρακτήρες της νέας Harry Potter τηλεοπτικής σειράς:

Harry Potter

Hermione Granger

Ron Weasley

Albus Dumbledore

Severus Snape

Rubeus Hagrid

Draco Malfoy