Έρχονται επίσημα ρούχα Netflix από την Lacoste! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Βασισμένα στις λατρεμένες σειρές της υπηρεσίας
13 Απριλίου 2023 14:10
Έρχονται επίσημα ρούχα Netflix από την Lacoste! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η πασίγνωστη streaming υπηρεσία Netflix ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία για επίσημο merchandise, φέρνοντας στα καταστήματα περισσότερες επιλογές για τους λάτρεις των τηλεοπτικών σειρών της.

Συγκεκριμένα, ο αμερικανικός κολοσσός έδωσε τα χέρια με τη γαλλική μάρκα μόδας Lacoste, για μια μοναδική συλλογή που βασίζεται σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix, όπως τα Stranger Things, Bridgerton, Lupin, Money Heist, The Witcher, Sex Education, Shadow and Bone και Elite.

Η συλλογή περιλαμβάνει τα εμβληματικά κομμάτια της Lacoste, όπως πόλο, φούτερ, σκουφάκια και φόρμες, επαναπροσδιορισμένα με στοιχεία από τις σειρές του Netflix. Το λογότυπο με τον κροκόδειλο της Lacoste έχει επίσης μεταμορφωθεί ώστε να αντικατοπτρίζει τους χαρακτήρες και τα σύμπαντα της κάθε σειράς. Για παράδειγμα, για το Stranger Things ο κροκόδειλος γίνεται ο Demogorgon, το τρομακτικό πλάσμα από το Upside Down. Για το Bridgerton, ο κροκόδειλος φοράει μια περούκα εμπνευσμένη από τη βασίλισσα Σαρλότ, ενώ για το Lupin, ο κροκόδειλος φοράει καπέλο όπως ο κλέφτης που πρωταγωνιστεί στο σόου.

Έτσι, η συλλογή είναι πολύ ευέλικτη, απευθυνόμενη σε fans διαφορετικών ειδών και στυλ. Είτε σας αρέσει η περιπέτεια, η κωμωδία ή η φαντασία, μπορείτε να βρείτε ένα κομμάτι που να ταιριάζει στο γούστο και την προσωπικότητά σας.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη online και σε επιλεγμένα καταστήματα Lacoste από τις 12 Απριλίου. Ακολουθεί σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Tags: