Maestro 2η Σεζόν: Νέο αποκαλυπτικό υλικό από τα γυρίσματα και μια...εγκυμοσύνη (ΦΩΤΟ)

Πρώτη ματιά στη χαρακτήρα της Στεφανίας Γουλιώτη
11 Απριλίου 2023 21:06
Maestro 2η Σεζόν: Νέο αποκαλυπτικό υλικό από τα γυρίσματα και μια...εγκυμοσύνη (ΦΩΤΟ)

Το νέο υλικό από τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του "Maestro" ή "Maestro 2" όπως το αναφέρει η παραγωγή, είναι και αρκετά αποκαλυπτικό. Οι νέες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από τα social media της παραγωγής αποκαλύπτουν μια πρώτη ματιά στην Αλεξάνδρα της Στεφανίας Γουλιώτη, η οποία στη σειρά ενσαρκώνει την πρώην γυναίκα του Ορέστη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. 

Να θυμίσουμε ότι βάσει σεναρίου η "Αλεξάνδρα" είχε αποφασίσει να κάνει εξωσωματική μόνη της και έμεινε έγκυος στο παιδί του Ορέστη και τώρα επιθυμεί να μεγαλώσουν μαζί τον καρπό της διαλυμένης τους σχέσης. 

Στη 2η σεζόν του Maestro θα τη δούμε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, την ώρα που είχε προηγηθεί μια ανάρτηση της ηθοποιού, με τη διαδικασία που έφτιαχναν το "καλούπι" του έγκυου σώματός της για τις ανάγκες του ρόλου. Άλλωστε γνωρίζουμε ήδη ότι το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν θα ονομάζεται "Mother"/Μητέρα και θα είναι κεντραρισμένο στον χαρακτήρα της Γουλιώτη. Στη λεζάντα γράφει χαρακτηριστικά: "Για να πω "γεια" στη δεύτερη σεζόν του Maestro. Πρώτο γύρισμα!"

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefania Goulioti (@stefaniagoulioti)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefania Goulioti (@stefaniagoulioti)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Όσο για το πότε αναμένεται η 2η σεζόν του Maestro αυτό θα γίνει προς τα τέλη του 2023 ή εντός του 2024, καθώς όπως λέει "Ο δεύτερος κύκλος έχει Αθήνα και μετά από Σεπτέμβρη – Οκτώβρη να πάμε πάλι Παξούς. Θα το δούμε σε ένα χρόνο από τώρα. Είναι όπως στο εξωτερικό, που ένα χρόνο αφού τελειώνει η σεζόν, τον επόμενο έρχεται η επόμενη σεζόν.

Ο ιθύνων νους πίσω από την πρώτη ελληνική επιτυχία του Netflix έχει σκεφτεί ήδη πως θα κλείσει η 2η σεζόν"Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου."

Ο Παπακαλιάτης έχει δηλώσει ότι θα συστηθούμε σε αρκετά νέα πρόσωπα και πως η ιστορία του Maestro θα τελειώσει με τη 2η σεζόν. Διαβεβαίωσε ότι η προβολή της 2ης σεζόν δε θα γίνει πρώτα στο Netflix και μετά στο Mega, επομένως ο τρόπος που θα προβληθεί θα είναι παρόμοιος με αυτόν της 1ης σεζόν -πρώτα στην ελληνική τηλεόραση και λίγο καιρό μετά στο Netflix. 

Όσον αφορά το φινάλε της σειράς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε: "Σε όλες μου τις δουλειές ο χαρακτήρας μου υπάρχει και πάντα τείνω προς την ισορροπία σαν άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, με έναν τρόπο ότι νομοτελειακά το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει."

Πρωταγωνιστούν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.