DC: Έρχεται τελικά σειρά με την Harley Quinn της Margot Robbie; Ο James Gunn απάντησε

Την ώρα που το Chapter 1 του DCEU θα είναι μεγαλύτερο από όσο ξέρουμε
11 Απριλίου 2023 20:14
DC: Έρχεται τελικά σειρά με την Harley Quinn της Margot Robbie; Ο James Gunn απάντησε

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσαν φήμες σχετικά με μια prequel σειρά της Harley Quinn, με πρωταγωνίστρια φυσικά την Margot Robbie στο ρόλο που ενσάρκωσε στις δύο "Suicide Squad" ταινίες αλλά και το "Birds of Prey".

Χαρακτηριστικά οι φήμες ανέφεραν ότι η εν λόγω σειρά θα ονομάζεται "Harleen" και θα διηγείται την ιστορία του "πως η ανάγκη της να σώσει τον Joker, οδήγησε στην καταστροφή του μυαλού της". Μάλιστα, έγινε λόγος πως θα συμμετέχει ο χαρακτήρας του Harvey Dent aka Two-Face σε αυτή τη σειρά, η οποία θα είναι μέρος ενός διαφορετικού σύμπαντος από αυτών του "The Suicide Squad" (2021) και του Birds of Prey. 

Αυτή η φήμη προήρθε από το γεγονός ότι υπάρχουν κι άλλα μη ανακοινωθέντα projects του νέου DC Universe, που αποτελούν μέρους του Chapter 1, το οποίο προσφάτως μάθαμε ότι είναι μεγαλύτερο από όσο γνωρίζουμε ήδη. 

Ο James Gunn, όντας ο ένας εκ των δύο αφεντικών της DC Studios, μαζί με τον Peter Safran, αλλά και αρχιτέκτονας του DCU κλήθηκε να δώσει την οριστική απάντηση. Μέσα από το Twitter, το οποίο χρησιμοποιεί πολύ συχνά για τέτοιους σκοπούς, ο Gunn απάντησε λακωνικά στο ενδεχόμενο ύπαρξης μιας live-action σειράς της Harley Quinn. 

Πρακτικά διέψευσε κατηγορηματικά τα όποια σενάρια υπάρχουν για μια τέτοια prequel σειρά με την Margot Robbie, λέγοντας απλώς ότι "δεν υπάρχει κάτι τέτοιο". 

Πρόσφατα, ο Gunn αναφέρθηκε σοβαρά στο ενδεχόμενο ενός κινηματογραφικού crossover Marvel vs DC, όπου περισσότερα θα βρείτε πατώντας εδώ