Lilo & Stitch: Βρέθηκε η ηθοποιός που θα κάνει την “Lilo” στο remake της Disney (ΦΩΤΟ)

Θα παίξει πλάι στον Zach Galifianakis
01 Απριλίου 2023 15:04
Lilo & Stitch: Βρέθηκε η ηθοποιός που θα κάνει την “Lilo” στο remake της Disney (ΦΩΤΟ)

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση που αφορά το επερχόμενο live-action remake της Disney, Lilo & Stitch (Λίλο και Στιτς). Πιο συγκεκριμένα, το THR μεταφέρει ότι βρέθηκε η ηθοποιός που θα δώσει σάρκα και οστά στην Lilo.

Έτσι φαίνεται ότι η Lilo της ταινίας θα είναι η Maia Kealoha και θα παίξει πλάι στον Zach Galifianakis, του οποίου ο ρόλος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός. Η Kealoha είναι μια νέα ηθοποιός που δεν έχει παίξει σε κάποια άλλη ταινία.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Dean Fleischer-Camp γνωστός από τη δουλειά του στο "Marcel the Shell With Shoes On" της A24.

Το Lilo & Stitch κυκλοφόρησε το 2002 στους κινηματογράφους και ένα χρόνο αργότερα επεκτάθηκε το σύμπαν του με τη σειρά "Lilo & Stitch: The Series", η οποία μάλιστα προβάλλονταν στην ΕΤ1 πριν από αρκετά χρόνια.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Disney ετοιμάζει και τα remakes των The Little Mermaid (Η Μικρή Γοργόνα), Snow White and the Seven Dwarves (Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι) και Hercules (Ηρακλής).

Το Lilo & Stitch κατά πάσα πιθανότητα δε θα παίξει στους κινηματογράφους και θα πάει απευθείας στο Disney+ όπως είχε γίνει γνωστό παλιότερα.

Tags: