Maestro 2η Σεζόν: Δείτε το βίντεο με άρωμα Netflix για το ξεκίνημα της παραγωγής της

Σε μερικές μέρες ξεκινούν και τα γυρίσματα στους Παξούς
29 Μαρτίου 2023 19:36
Maestro 2η Σεζόν: Δείτε το βίντεο με άρωμα Netflix για το ξεκίνημα της παραγωγής της

Οι Παξοί ετοιμάζονται να υποδεχτούν ξανά τη -διεθνή πλέον- παραγωγή του "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ενόψει των γυρισμάτων της 2ης σεζόν. Η πρώτη ελληνική σειρά που φιλοξενείται από το Netflix και έγραψε ιστορία θα συνεχιστεί μετά και αρκετά επιτυχημένο διεθνές ντεμπούτο της στις χώρες του εξωτερικού. 

Η παραγωγή της Foss Productions, ο δημιουργός Χριστόφορος Παπακαλιάτης και οι συντελεστές συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν μερικά 24ωρα για να σηματοδοτήσουν το ξεκίνημα της παραγωγής, πριν όλοι τους ταξιδέψουν για τους Παξούς. Για τον λόγο αυτό δημοσιεύτηκε από τον λογαριασμό του Παπακαλιάτη στο Instagram ένα teaser βίντεο για την περίσταση αυτή με έντονο άρωμα Netflix, όπως γίνεται σε αντίστοιχες τέτοιες παραγωγές. Εκτός από τη συνάντηση με τους συντελεστές φαίνεται και ένα μέρος του πλατό που θα χρησιμοποιηθεί για τη σειρά και κάποια εσωτερικά γυρίσματα που θα λάβουν χώρα σε αυτό. 

Από το βίντεο αυτό διακρίνεται πιο καθαρά ο τίτλος του εναρκτήριου επεισοδίου του 2ου κύκλου που είναι "Μητέρα" (Mother) και πιθανότατα αναφέρεται στον χαρακτήρα της Στεφανίας Γουλιώτη. 

Δείτε το teaser βίντεο για την παραγωγή της 2ης σεζόν του Maestro: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Αρκετά επιτυχημένη αναδείχθηκε και η παγκόσμια πρεμιέρα του Maestro in Blue στο Netflix, εκεί όπου κατάφερε να μπει στο Top 10 στις μη αγγλόφωνες σειρές και να γίνει trending σε πάνω από 30 χώρες. 

Όσο για το πότε αναμένεται η 2η σεζόν του Maestro αυτό θα γίνει προς τα τέλη του 2023 ή εντός του 2024, καθώς όπως λέει "Ο δεύτερος κύκλος έχει Αθήνα και μετά από Σεπτέμβρη – Οκτώβρη να πάμε πάλι Παξούς. Θα το δούμε σε ένα χρόνο από τώρα. Είναι όπως στο εξωτερικό, που ένα χρόνο αφού τελειώνει η σεζόν, τον επόμενο έρχεται η επόμενη σεζόν.

Ο ιθύνων νους πίσω από την πρώτη ελληνική επιτυχία του Netflix έχει σκεφτεί ήδη πως θα κλείσει η 2η σεζόν"Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.

Επίσης, θα υπάρξουν μερικά νέα πρόσωπα και δήλωσε στην κάμερα του Star ότι η ιστορία του Maestro θα τελειώσει με τη 2η σεζόν. Διαβεβαίωσε ότι η προβολή της 2ης σεζόν δε θα γίνει πρώτα στο Netflix και μετά στο Mega, επομένως ο τρόπος που θα προβληθεί θα είναι παρόμοιος με αυτόν της 1ης σεζόν -πρώτα στην ελληνική τηλεόραση και λίγο καιρό μετά στο Netflix. 

Όσον αφορά το φινάλε της σειράς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε: "Σε όλες μου τις δουλειές ο χαρακτήρας μου υπάρχει και πάντα τείνω προς την ισορροπία σαν άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, με έναν τρόπο ότι νομοτελειακά το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει."