Το The Last of Us δε θα πάθει “House of the Dragon“ στη 2η σεζόν του

Ο showrunner Craig Mazin εξηγεί το σχέδιο για το χρονικό άλμα του “Part II“
17 Μαρτίου 2023 17:22
Το The Last of Us δε θα πάθει “House of the Dragon“ στη 2η σεζόν του

Όταν κυκλοφορήσει η 2η σεζόν του The Last of Us στο HBO τα γεγονότα θα έχουν κάνει ένα άλμα 5 ετών μπροστά, όπως συνέβη άλλωστε και στην αρχή του παιχνιδιού The Last of Us Part II. Μια άλλη σειρά που ενσωμάτωσε χρονικά άλματα και μάλιστα πολλά σε μια σεζόν ήταν η άλλη επιτυχημένη σειρά του HBO, το House of the Dragon

Οι συντελεστές του The Last of Us όμως διαβεβαιώνουν ότι η σειρά δε θα πάθει το φαινόμενο του House of the Dragon, το οποίο μπέρδεψε ομολογουμένως αρκετό κόσμο, παρά το ότι η πλοκή το προστάζει. Συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης και showrunner, Craig Mazin μίλησε στο Collider για το χρονικό άλμα της 2ης σεζόν και εάν θα υπάρξουν recasting ηθοποιών -όπως στο prequel σόου του Game of Thrones. 

Το δεύτερο το απέκλεισε κατηγορηματικά ξανά, αφού ειδικά για την Ellie της Bella Ramsey γνωρίζουμε ότι θα συνεχίσει να την υποδύεται και στη νέα σεζόν. 

Τα όσα ανέφερε χαρακτηριστικά για το χρονικό άλμα: 

Δεν θέλω να καθορίσω τίποτα. Προφανώς, το χρονικό άλμα είναι σημαντικό, σε κάποιο βαθμό. Αντανακλά την αλλαγή της φύσης στη σχέση της Έλι με τον Τζόελ, καθώς μεγαλώνει. Στο παιχνίδι, όπως επισημαίνεις, πηγαίνει από τα 14 στα 19, νομίζω. Αλλά όχι, δεν κάνουμε άλματα τύπου "House of the Dragon". Αυτά ήταν πολύ σημαντικά άλματα ηλικίας, και εμείς δεν έχουμε κάτι τέτοιο. Οπότε, δεν θα γίνει κανένα recasting. Όχι όσο είμαι εγώ επικεφαλής".

Τις εντυπώσεις των Unboxholics για την 1η σεζόν μπορείτε να τις δείτε στο video review

Για να μάθετε πρώτοι όσα αναμένεται να δούμε στη 2η σεζόν και αποκάλυψαν -μέχρι τώρα- οι δημιουργοί της σειράς, πατήστε εδώ

Δείτε εδώ τα απίθανα νούμερα τηλεθέασης που έκαναν όλα τα επεισόδια της 1ης σεζόν του The Last of Us. 

Λίγα λόγια για τη σειρά The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Neil Druckmann (δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl).