Netflix και A24 φέρνουν αυτή τη νέα σειρά με τον οσκαρικό Steven Yeun - Δείτε το trailer του “BEEF“

Η πιο παράξενη μαύρη κωμωδία της χρονιάς έρχεται τον Απρίλιο
17 Μαρτίου 2023 14:48
Netflix και A24 φέρνουν αυτή τη νέα σειρά με τον οσκαρικό Steven Yeun - Δείτε το trailer του “BEEF“

Το Netflix συνεργάστηκε με την γνωστή εταιρία παραγωγής A24 για τη νέα σειρά που έρχεται στην streaming υπηρεσία, η οποία φέρει τον τίτλο "BEEF" και πρωταγωνιστεί ο οσκαρικός Steven Yeun (Minari, The Walking Dead) μαζί με την ηθοποιό και standup κωμικό Ali Wong (Always Be My Maybe).

Απλά να αναφέρουμε πως η Α24 έχει χαρίσει ταινίες όπως τα "The Lighthouse", "Midsommar" και το 7 φορές βραβευμένο με Όσκαρ, "Τα Πάντα Όλα" (Everything Everywhere All At Once) και το "The Whale" που χάρισε στον Brendan Fraser το πρώτο του χρυσό αγαλματίδιο. Τηλεοπτικά έχει υπογράψει την επιτυχία της σειράς "Euphoria" του HBO με την Zendaya

Τι γίνεται στο Beef; Δύο άγνωστοι που παραλίγο να τρακάρουν αρχίζουν να ξεσπάνε ο ένας τον άλλο με τα νεύρα και τον θυμό τους να παίρνουν απροσδόκητες διαστάσεις. Σύμφωνα με την πλοκή, ο Danny Cho (Yeun) είναι ένας αποτυχημένος εργολάβος με πολλά κόμπλεξ από το παρελθόν του, ο οποίος έρχεται σε σύγκρουση με την Amy Lau (Wong), μια αυτοδημιούργητη entrepreneur με την φαινομενικά τέλεια ζωή. Η κόντρα τους όμως αρχίζει να ξετυλίγεται και στην προσωπική τους ζωή, προσφέροντας γερές δώσεις μαύρου χιούμορ και συγκινητικού δράματος. Τι σίγουρο είναι πως οι δυο τους θα σερβίρουν συχνά το κρύο πιάτο της εκδίκησης, όπως φαίνεται και στο πρώτο trailer. 

Δείτε το trailer του BEEF: 

Στη σειρά συμμετέχουν επίσης οι: Joseph Lee, Young Mazino, David Choe, Patti Yasutake, Maria Bello, Ashley Park, Justin H. Min, Mia Serafino και Remy Holt

Δημιουργός της σειράς είναι ο Lee Sung Jin των σειρών "Dave" και "Silicon Valley", αναλαμβάνοντας χρέη showrunner και εκτελεστικού παραγωγού -μαζί με τους Wong και Yeun. 

Το BEEF θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Απριλίου αποκλειστικά στο Netflix.