Only Murders in the Building: Το trailer για την 3η σεζόν έχει την Meryl Streep και πολλά άλλα

Η επιτυχημένη κωμωδία θα παίξει πολύ σύντομα στο Hulu
13 Μαρτίου 2023 12:18
Only Murders in the Building: Το trailer για την 3η σεζόν έχει την Meryl Streep και πολλά άλλα

Το Hulu κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer από την 3η σεζόν του Only Murders in the Building. Η σειρά που γνώρισε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως και μέσα από το Disney+ θα επιστρέψει σύντομα και θα συνεχίσει την ιστορία των τριών βασικών χαρακτήρων, που τους υποδύονται οι Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez.

Ωστόσο, γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι το λαμπερό cast θα εμπλουτιστεί φέτος, αφού η Meryl Streep θα βρίσκεται μέσα σε αυτό, μαζί με τον Paul Rudd και την Ashley Park. Έτσι, το νέο βίντεο θέλει να σας δώσει μια μικρή γεύση από όλα αυτά που θα συμβούν στη νέα σεζόν και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω:

H σύνοψη της σειράς έχει ως εξής:

Τρεις άγνωστοι που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τις ιστορίες εγκλημάτων, βρίσκονται ξαφνικά μπλεγμένοι σε ένα αληθινό.

Το Only Murders in the Building είναι η πιο χαλαρή και απολαυστική σειρά εκεί έξω

Το Hulu βρήκε "λίρα 100" με το Only Murders in the Building, τη νέα του κωμική σειρά μυστηρίου, η οποία έχει λατρευτεί από κοινό και κριτικούς. Όχι μόνο για τους χαρακτήρες του, αλλά και για τη γραφή, το πιασάρικο soundtrack και τις έξυπνες ανατροπές του.

Στην Ελλάδα, η σειρά παίζει μέσα από το Disney+. Η 3η σεζόν του Only Murders in the Building θα παίξει σύντομα όπως λέει το ίδιο το trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.