Τα Στρουμφάκια επιστρέφουν στα ελληνικά! – Μάθαμε που και πότε θα παίζουν

Πρόκειται για την 3D remake σειρά που κυκλοφόρησε το 2021
08 Μαρτίου 2023 11:14
Τα Στρουμφάκια επιστρέφουν στα ελληνικά! – Μάθαμε που και πότε θα παίζουν

Τα Στρουμφάκια επιστρέφουν στην χώρα μας πλήρως μεταγλωττισμένα στα ελληνικά και μόλις μάθαμε κάθε πότε, αλλά και που θα παίζουν.

Όπως μεταφέρει η γνωστή σελίδα μεταγλώττισης, greekdubdb, η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10 το πρωί, μέσα από τη συχνότητα του Nickelodeon.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για το σόου “The Smurfs” που κυκλοφόρησε το 2021, αποτελείται από 65 επεισόδια προς το παρόν και είναι ένα 3D remake της κλασσικής σειράς του 1981.

Τα Σαββατοκύριακα στις 10:00πμ τα αγαπημένα #Στουμφάκια με την νέα τους σειρά στο Nickelodeon με αγαπημένες φωνές από την παλιά σειρά που επέστρεψαν στους ρόλους τους.

Την ελληνική μεταγλώττιση έχει αναλάβει το στούντιο Authorwave και θα ακούσετε την Σοφία Καψαμπέλη ως Στρουμφίτα, Σκουντούφλη και Στρουμφο-Θύελλα, την Σοφία Παναηλίδου ως Σπιρτούλη, ΣτρουμφοΚρινιώ, Ψιψινέλ και Τυμπανιστή, τον Γιάννη Στεφόπουλο ως Μπαμπαστρούμφ, Μελένιο, Ντορεμί και Κοιμήση.

Επίσης, τη φωνή τους δανείζουν και οι Σπύρος Μπιμπίλας (Χαχανούλης, Προκόπης, Γκρινιάρης, Ραφτάκος), Στέλιος Ψαρουδάκης (Ξεφτέρης, Φαγάνας, Λουλούκος, Δόκτωρ Στρουμφ, Λιχούδης και Χουζούρης), Πάνος Τοψίδης (Δρακουμέλ, Μπιζέλης και Μάγειρας) και Αφροδίτη Αντωνάκη (Μωρό Στρουμφ, Μπιμπίκος, Στρουμφο-Ανθή, Στρουμφο-Ιτιά, Τρομάρας και Περιεργούλης).

Πρόκειται για την Β’ μεταγλώττιση όπως μαθαίνουμε από το επίσημο site του greekdubdb που έγινε μέσα στο 2023. Τη σκηνοθετική επιμέλεια ανέβαλε ο Στέλιος Ψαρουδάκης και την ηχοληψία η Τόνια Παπακωνσταντίνου.

Για την ιστορία, η σειρά κινουμένων σχεδίων Τα Στρουμφάκια (στα γαλλικά Les Schtroumpfs και στα αγγλικά The Smurfs) έπαιξε για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κανάλι NBC και μεταδίδονταν από τις 12 Σεπτεμβρίου του 1981 έως τις 2 Δεκεμβρίου του 1989. Πρόκειται για ένα βελγικό franchise που επικεντρώνεται σε μια κοινότητα μικρών γαλάζιων πλασμάτων που ζουν σε ένα χωριό, μέσα στο δάσος, προσπαθώντας να ξεφύγουν από τον κακό της υπόθεσης τον Δρακουμέλ.

Τα νέα Στρουμφάκια θα παίζουν στα ελληνικά κάθε Σαββατοκύριακο στις 10 το πρωί στο Nickelodeon.