The Mandalorian 3η σεζόν: Δείτε πότε θα προβάλλονται τα νέα επεισόδια

Αναλυτικό πρόγραμμα κυκλοφοριών για τη νέα σεζόν
24 Φεβρουαρίου 2023 15:02
The Mandalorian 3η σεζόν: Δείτε πότε θα προβάλλονται τα νέα επεισόδια

Η 3η σεζόν του The Mandalorian απέχει μερικές ημέρες ακόμη από την πρεμιέρα της, καθώς το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί μέσα από το Disney Plus την 1η Μαρτίου. Προσδεθείτε λοιπόν για τις νέες περιπέτειες του Grogu (ή Baby Yoda) μαζί με τον Din Djarin του Pedro Pascal, καθώς ο νέος κύκλος προμηνύεται το λιγότερο συναρπαστικός και με πάρα πολλές εκπλήξεις.  

Τι γίνεται με τα υπόλοιπα επεισόδια της λατρεμένης spinoff σειράς του Star Wars; Μην ανησυχείτε γιατί σας έχουμε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της 3ης σεζόν και ποια μέρα θα κυκλοφορεί το κάθε ένα από τα 8 συνολικά επεισόδια

Κυκλοφορούν επίσης φήμες στο διαδίκτυο που λένε πως η διάρκεια του 1ου επεισοδίου θα είναι και η μικρότερο από κάθε άλλο επεισόδιο Star Wars σειράς, καθώς δε θα ξεπερνά τα 35 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα

Το πρόγραμμα διάθεσης των νέων επεισοδίων:

  • Επεισόδιο 1 - 1η Μαρτίου
  • Επεισόδιο 2 - 8 Μαρτίου
  • Επεισόδιο 3 - 15 Μαρτίου 
  • Επεισόδιο 4 - 22 Μαρτίου 
  • Επεισόδιο 5 - 29 Μαρτίου
  • Επεισόδιο 6 - 5 Απριλίου 
  • Επεισόδιο 7 - 12 Απριλίου
  • Επεισόδιο 8 - 19 Απριλίου 

 

Πρόσφατα είχαμε και τη δήλωση πως ο showrunner και δημιουργός, Jon Favreau έχει ετοιμάσει ήδη το σενάριο της 4ης σεζόν, η οποία πιθανότατα να είναι και η τελευταία, που θα επηρεάσει τις υπόλοιπες spinoff σειρές του Star Wars που θα ακολουθήσουν. 

Όλα όσα ξέρουμε για την 3η σεζόν του The Mandalorian

Η επίσημη σύνοψη της 3ης σεζόν: Τα ταξίδια του Mandalorian συνεχίζονται. Κάποτε ήταν ένας μοναχικός κυνηγός επικηρυγμένων…Ο Din Djarin ενώθηκε ξανά με τον Grogu. Εν τω μεταξύ, το New Republic αγωνίζεται να οδηγήσει τον γαλαξία μακριά από την σκοτεινή ιστορία του. Ο Mandalorian θα συναντηθεί με τους παλιούς συμμάχους του και θα κάνει νέους εχθρούς, καθώς αυτός και ο Grogu συνεχίζουν να ταξιδεύουν μαζί.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα επιστρέψουν, εκτός του Pedro Pascal ως Din Djarin είναι οι Giancarlo Esposito ως Moff Gideon, Carl Weathers ως Greef Karga και Katee Sackhoff ως Bo-Katan, ενώ δεν αποκλείεται να επανεμφανιστούν οι Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, Temuera Morrison ως Boba Fett, Ming-Na Wen ως Fennec Shand και Mark Hamill ως Luke Skywalker.

Δείτε βίντεο με όλα όσα έγιναν μέχρι τώρα στο The Mandalorian: