Richard Belzer: Έφυγε από τη ζωή ο πρωταγωνιστής της σειράς “Νόμος και Τάξη“

Σε ηλικία 78 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο σταρ των σειρών Law & Order
20 Φεβρουαρίου 2023 23:02
Richard Belzer: Έφυγε από τη ζωή ο πρωταγωνιστής της σειράς “Νόμος και Τάξη“

Σε ηλικία 78 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Richard Belzer, ένας εκ των πρωταγωνιστών της πασίγνωστης σειράς Law & Order, την οποία οι Έλληνες τηλεθεατές γνωρίζουν ως "Νόμος και Τάξη". Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πέθανε στο σπίτι του στο Bozouls στη νοτιοδυτική Γαλλία τα ξημερώματα της Κυριακής.

Στην επιτυχημένη αστυνομική σειρά Law Order και τα 11 διαφορετικά spinoffs υποδυόταν τον ντετέκτιβ John Munch. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο πρώην σεναριογράφος του Late Show with David Letter Man, Bill Scheft, στο Hollywood Reporter είπε πως αντιμετώπιζε τελευταία πολλά προβλήματα υγείας. 

Αποκάλυψε κιόλας πως άφησε την τελευταία του πνοή...βρίζοντας καθώς όπως δήλωσε τα τελευταία του λόγια ήταν "F*** you, mother***er". 

Στο παρελθόν ο Belzer είχε αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς το 1983 κατάφερε να ξεπεράσει τον καρκίνο των όρχεων. Είχε αποσυρθεί από την υποκριτική από το 2016. 

Ο συμπρωταγωνιστής στη σειρά και συνάδελφός του, Ice T τον αποχαιρέτησε με μια ανάρτηση στο Twitter γράφοντας: Μετά από μια από τις πιο εκπληκτικές εβδομάδες της ζωής μου. Ξυπνάω και μαθαίνω ότι έχασα τον φίλο μου σήμερα. Ο Μπελζ έφυγε... Γαμώτο! Αλλά να θυμάστε αυτό... "Όταν διασκεδάζετε πραγματικά και είστε πραγματικά ευτυχισμένοι. Απολαύστε το στο έπακρο! Γιατί ο πόνος έρχεται αναπόφευκτα. Θα μου λείψεις αδερφέ