Extrapolations: Η νέα σειρά της Apple με αυτό το απίθανο cast θα κάνει πάταγο - Δείτε το trailer

Παίζει χωρίς υπερβολή το μισό Χόλιγουντ στη νέα σειρά από τον σεναριογράφο του Contagion
17 Φεβρουαρίου 2023 17:00
Extrapolations: Η νέα σειρά της Apple με αυτό το απίθανο cast θα κάνει πάταγο - Δείτε το trailer

Μόνο με τα λεφτά της Apple θα μπορούσε να γίνει μια σειρά-υπερπαραγωγή με τόσα τεράστια ονόματα του Χόλιγουντ. Το Extrapolations κάνει ακριβώς αυτό, πέρα από το ότι θέλει να στρέψει την προσοχή του κόσμου στην κλιματική αλλαγή, προβλέποντας ένα μέλλον ζοφερό αλλά και μια ολοκληρωτικά κυνική ανθρωπότητα ακόμη και σε 50 χρόνια από σήμερα. 

Πρόκειται για μια νέα σειρά 8 επεισοδίων τα οποία υπογράφει και σκηνοθετεί ο Scott Z. Burns, σεναριογράφος πίσω από το "προφητικό" Contagion.

Η Apple κυκλοφόρησε το πρώτο της trailer για το Extrapolations δίνοντας μια ματιά όχι μόνο στο δυσοίωνο μέλλον που μας περιμένει -αν δε δράσουμε έγκαιρα- αλλά και στο απαράμιλλης ποιότητας cast ηθοποιών του, το οποίο μετράει από μόνο του. 

Είστε έτοιμοι να δείτε ποιοι παίζουν; Λοιπόν, ξεκινάμε με τους: Meryl Streep, Tobey Maguire (Spider-Man, Babylon), Marion Cotillard (Allied), Edward Norton (Glass Onion), Kit Harington (Game of Thrones), Diane Lane, Matthew Rhys (Americans), Keri Russell (Americans), Gemma Chan (Eternals), Forest Whitaker, Heather Graham, Sienna Miller, Tahar Rahim (The Serpent), David Schwimmer (Τα φιλαράκια), Neska Rose, Judd Hirsch (The Fablemans), Yara Shahidi, Cherry Jones, Michael Gandolfini, Indira Varma, Adarsh Gourav, Daveed Diggs (Snowpiercer), Gaz Choudhry, Hari Nef, Eiza González (Baby Driver), Ben Harper, Murray Bartlett (The Last of Us), και MaameYaa Boafo.

Δείτε το trailer του Extrapolations: 

Η σύνοψη της σειράς: Το Extrapolations είναι ένα συναρπαστικό δράμα από τον σεναριογράφο, σκηνοθέτη και παραγωγό Scott Z. Burns που παρουσιάζει ένα εγγύς μέλλον όπου οι χαοτικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής έχουν ενσωματωθεί στην καθημερινή μας ζωή. Οκτώ αλληλένδετες ιστορίες για την αγάπη, την εργασία, την πίστη και την οικογένεια από όλο τον κόσμο θα εξερευνήσουν τις οικείες, καθοριστικές για τη ζωή επιλογές που πρέπει να γίνουν όταν ο πλανήτης αλλάζει ταχύτερα από τον πληθυσμό. Κάθε ιστορία είναι διαφορετική, αλλά ο αγώνας για το μέλλον μας είναι καθολικός. Και όταν η μοίρα της ανθρωπότητας βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα ρολόι που χτυπάει κόκκινο, η μάχη μεταξύ θάρρους και εφησυχασμού δεν ήταν ποτέ πιο επείγουσα. Είμαστε αρκετά γενναίοι ώστε να γίνουμε η λύση στην ίδια μας την καταστροφή πριν να είναι πολύ αργά;

Το Extrapolations θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου μόνο στο Apple TV+ με τα πρώτα τρία επεισόδια διαθέσιμα και έπειτα κάθε νέο επεισόδιο θα προβάλλεται την Παρασκευή. 

Tags: