Marvel: Θα βγαίνουν λιγότερες σειρές του MCU στο Disney Plus από εδώ και πέρα

Επιβραδύνει η Marvel στον τομέα αυτό όπως αποκαλύπτει ο Kevin Feige
15 Φεβρουαρίου 2023 23:21
Marvel: Θα βγαίνουν λιγότερες σειρές του MCU στο Disney Plus από εδώ και πέρα

H αποδοχή του κόσμου και των fans της Marvel στο Phase 4 του MCU δεν ήταν και η ιδανική θα έλεγε κανείς. Σε αυτό το αποτέλεσμα έπαιξαν ρόλο οι σειρές της Marvel στο Disney Plus, οι οποίες ίσως να ήταν παραπάνω από όσες άντεχε ο κόσμος να ακολουθήσει.

Ο Kevin Feige, πρόεδρος της Marvel Studios και ιθύνων νους του κινηματογραφικού σύμπαντός της, όμως το γνωρίζει και μίλησε με ειλικρίνεια για το θέμα αυτό.

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη για το μέλλον του MCU, που παραχώρησε στο Entertainment Weekly, αναφέρθηκε στο θέμα του ρυθμού, με τον οποίο η Marvel βγάζει νέες σειρές στο Disney Plus, κάνοντας αυτοκριτική αλλά και αυτοσαρκασμό για το γεγονός αυτό: "Νομίζω ότι μια από τις ισχυρές πτυχές του να είσαι στα Marvel Studios είναι να έχεις αυτές τις ταινίες και σειρές να χτυπούν το ρεύμα της εποχής. Είναι πιο δύσκολο να πετύχεις το ρεύμα της εποχής όταν υπάρχει τόσο πολύ υλικό εκεί έξω - και τόσο πολύ "περιεχόμενο", όπως λένε, που είναι μια λέξη που μισώ. (Γελώντας)"

Σε εκείνο το σημείο ο Feige επιβεβαίωσε ότι η Marvel θα επιβραδύνει το ρυθμό με τον οποίο βγαίνουν οι σειρές της στο Disney Plus, ώστε να δοθεί ο κατάλληλος χρόνος στο κάθε project να ευδοκιμήσει: 

Θέλουμε όμως τα Marvel Studios και τα έργα του MCU να ξεχωρίζουν και να διακρίνονται. Έτσι, ο κόσμος θα το δει αυτό καθώς θα προχωράμε στα Phase 5 και 6. Ο ρυθμός με τον οποίο βγάζουμε τις σειρές του Disney+ θα αλλάξει, ώστε να μπορέσει η καθεμία να έχει την ευκαιρία να λάμψει.

Μάλιστα έκανε μια περαιτέρω σημαντική διευκρίνηση λέγοντας ότι όχι μόνο θα υπάρχουν μεγαλύτερα κενά μεταξύ των σειρών αλλά θα βγαίνουν και λιγότερες σειρές κάθε χρόνο. 

Αναφορικά με το τι έρχεται στο τηλεοπτικό καλεντάρι της Marvel Studios, το "Secret Invasion" με τον Samuel L. Jackson έρχεται εντός της Άνοιξης, ενώ ακολουθεί η 2η σεζόν του Loki το ερχόμενο καλοκαίρι.