Sex/Life Σεζόν 2: Το trailer για την επιτυχημένη σειρά του Netflix έφτασε με νέους έρωτες

Στις οθόνες σας από τον Μάρτιο
03 Φεβρουαρίου 2023 00:30
Sex/Life Σεζόν 2: Το trailer για την επιτυχημένη σειρά του Netflix έφτασε με νέους έρωτες

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από τη 2η σεζόν του Sex/Life που αναμένεται να φτάσει στις οθόνες σας μέσα στον Μάρτιο.

Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής για το νέο κεφάλαιο είναι ελάχιστες, αλλά το Netflix λέει ότι η Billie θα έρθει αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις και νέες επιθυμίες, καθώς ποθεί τη ζωή που ονειρεύεται. Θα μπορέσει όμως να τα έχει όλα;

Δείτε το πρώτο trailer της 2ης σεζόν:

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε η 1η σεζόν με 67 εκατομμύρια νοικοκυριά τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες, η νέα σεζόν αναμένεται να είναι το ίδιο εκρηκτική και να συνεχίσει τα γεγονότα από εκεί που έμειναν.

Η παραγωγή της 2ης σεζόν θα λαμβάνει χώρα πάλι στο Toronto και φυσικά θα επιστρέψουν οι Sarah Shahi, Mike Vogel, Adam Demos και Margaret Odette.

Στην 1η σεζόν είδαμε:

To παρελθόν μιας γυναίκας ονόματι Billie Connelly έρχεται ξανά στο φως μετά από χρόνια και όλο αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην οικογένειά της, μιας και πλέον είναι παντρεμένη και έχει παιδιά. Όλα αλλάζουν στο μυαλό της, όταν γνωρίζει τον Brad Simon. Υπάρχει μια έλξη μεταξύ τους, ώσπου ο Cooper, σύζυγος της Billie, καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίζεται και αποφασίζει να δώσει στη γυναίκα του όλα αυτά που ζητάει, που είναι μια καλύτερη σεξουαλική ζωή.

 

“Το Sex/Life είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα” είπε η δημιουργός του σόου, Stacy Rukeyser και συνέχισε:

Η δημιουργία ενός σόου για την εμψύχωση της γυναικείας σεξουαλικότητας έχει προσελκύσει τόσα εκατομμύρια θεατές και δεν είναι μόνο εξαιρετικά διασκεδαστικό, αλλά και απίστευτα ευχάριστο. Όταν σκέφτομαι όλες αυτές τις γυναίκες που ταυτίστηκαν και λένε ότι το σόου τις άγγιξε, εμπνέομαι πολύ. Είμαι ενθουσιασμένη και ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε για να συνεχίσω την ιστορία για την Billie και για όλες εμάς.

Η 2η σεζόν του Sex/Life θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Μαρτίου.