Perfect Match: Τους πιο σέξι singles θα δείτε στο νέο ριάλιτι του Netflix – Δείτε το trailer

Θα κάνει πρεμιέρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
02 Φεβρουαρίου 2023 18:41
Perfect Match: Τους πιο σέξι singles θα δείτε στο νέο ριάλιτι του Netflix – Δείτε το trailer

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από το νέο ριάλιτι, με τίτλο Perfect Match, το οποίο θα παίξει στην υπηρεσία την ημέρα των ερωτευμένων.

Από τη φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όλα επιτρέπονται στον έρωτα και τον πόλεμο, καθώς οι πιο σέξι single του Netflix επιστρέφουν για τον απόλυτο διαγωνισμό γνωριμιών”. Αυτή είναι η λεζάντα της υπηρεσίας για το νέο σόου και το πρώτο trailer θέλει να σας γνωρίζει τους παίκτες και μερικά από αυτά που αναμένεται να δείτε στην 1η σεζόν.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Το "Perfect Match" φέρνει κοντά τους πιο διάσημους single σταρ των σειρών χωρίς σενάριο του Netflix ("Ο Έρωτας Είναι Τυφλός", "Το Τελεσίγραφο", "Too Hot To Handle", "Ο Χαφιές", "Πωλείται στην Τάμπα", "The Circle", "Εικοσικάτι: Όστιν" και "Sexy Beasts"), σε έναν τροπικό παράδεισο, σε μια προσπάθεια να βρουν τον έρωτα.

Καθώς διαγωνίζονται για να χτίσουν σχέσεις, τα πιο συμβατά ζευγάρια θα κάνουν προξενιά, θα χωρίσουν άλλα ζευγάρια και θα βγουν ραντεβού με ολοκαίνουργιους single που θα προσκαλέσουν στη βίλα. Θα δημιουργηθούν καλύτερα ζευγάρια ή θα επικρατήσει το χάος; Σ' αυτό το μοναδικό ταξίδι γνωριμιών και στρατηγικής, με παρουσιαστή τον Νικ Λασέι, μόνο ένα ζευγάρι θα στεφθεί με τον τίτλο του ιδανικού ζευγαριού.

Στο ριάλιτι θα δείτε τους Abbey Humphreys, Anne-Sophie Petit-Frere, Bartise Bowden, Calvin Crooks, Chase DeMoor, Chloe Veitch, Colony Reeves, Damian Powers, Diamond Jack, Dom Gabriel, Francesca Farago, Georgia Hassarati, Ines Tazi, Izzy Fairthorne, Joey Sasso, Kariselle Snow, Lauren “LC” Chamblin, Mitchell Eason, Nick Uhlenhuth, Savannah Palacio, Shayne Jansen, Will Richardson και Zay Wilson.

Το Perfect Match θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου αποκλειστικά στο Netflix. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.