Το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Πάμελα Άντερσον παίζει από σήμερα στο Netflix

Με νέα πλάνα και νέα στοιχεία που δε γνωρίζει κανείς
31 Ιανουαρίου 2023 10:00
Το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Πάμελα Άντερσον παίζει από σήμερα στο Netflix

Από σήμερα θα παίζει στο Netflix το νέο ντοκιμαντέρ του που επικεντρώνεται στην ιδιαίτερη ζωή της Pamela Anderson (Πάμελα Άντερσον). Ο λόγος γίνεται για το Pamela, a love story (Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης), το οποίο θα σας διηγηθεί όλη τη ζωή της διάσημης ηθοποιού, συμπεριλαμβανομένων κάποιων πλάνων που δεν είχαν δει τα φώτα της δημοσιότητας στο παρελθόν.

Το φιλμ θα μπορείτε να απολαύσετε από σήμερα στη διάσημη υπηρεσία και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το έχει σκηνοθετήσει ο Ryan White, γνωστός από τα Good Night Oppy, The Case Against 8, Good OI’ Freda και Ask Dr. Ruth.

Η σύνοψη σύμφωνα με το Netflix:

Με δικά της λόγια, μέσα από βίντεο και ημερολόγια, η Πάμελα Άντερσον μιλά για το πώς έγινε διάσημη, τις θυελλώδεις σχέσης της και το sex tape που προκάλεσε σκάνδαλο.

Για την ιστορία, η Pamela Anderson αναδείχθηκε για πρώτη φορά ως το κορυφαίο μοντέλο του Playboy, αλλά και ως “Playmate” το 1990. Εκείνη, συνέχισε για πολύ καιρό να κατέχει το ρεκόρ με τα περισσότερα εξώφυλλα του εν λόγω περιοδικού από οποιαδήποτε άλλη συνομήλική της.

Αργότερα την είδαμε και στην κωμική σειρά του ABC, το Home Improvement, καθώς και στο Baywatch. Έχει πρωταγωνιστήσει και σε αρκετές ταινίες του Χόλιγουντ, συμπεριλαμβανομένων των Superhero Movie, Barb Wire και Blonde and Blonder.

Δείτε το σχετικό trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.