Η νέα σειρά του Disney Plus είναι για εκείνους που ψάχνουν κάτι χαλαρό (BINTEO)

Και τα 8 επεισόδια
25 Ιανουαρίου 2023 12:33
Η νέα σειρά του Disney Plus είναι για εκείνους που ψάχνουν κάτι χαλαρό (BINTEO)

Μία ολοκαίνουργια εφηβική σειρά έφτασε σήμερα στο Disney Plus και έχει την ονομασία Extraordinary. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο σόου που έρχεται από την ομάδα International Content and Operations της Disney, με πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέα Emma Moran και τους παραγωγούς του επιτυχημένου Killing Eve.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η σειρά αποτελείται από 8 επεισόδια, τα οποία είναι όλα διαθέσιμα από σήμερα στην υπηρεσία και είναι ό,τι πρέπει για binge-watch, μιας και έχουν διάρκεια 29 έως 34 λεπτά.

Λίγα λόγια για το Extraordinary:

Η νέα πρωτότυπη σειρά του Disney+ «Extraordinary» διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου όλοι άνω των 18 έχουν μια υπερδύναμη. Όλοι, εκτός από την 25χρονη Τζεν, που ακόμη περιμένει να εμφανιστεί η δική της δύναμη. Δεν την απασχολεί καν τι θα μπορούσε να είναι αυτή η υπερδύναμη: Σούπερ ταχύτητα; Μάτια λέιζερ; Η δυνατότητα να συνδέει ένα USB με τον σωστό τρόπο κάθε φορά; Οτιδήποτε κι αν είναι, θα το αποδεχτεί.

Χωρίς υπερδύναμη, η Τζεν νιώθει παραμελημένη. Οι ανασφάλειές της επιδεινώνονται από το γεγονός ότι είναι κολλημένη σε μια δουλειά χωρίς προοπτικές σε ένα μαγαζί με είδη πάρτι και από το ότι ο περιστασιακός εραστής της, Λουκ, είναι ένα αγόρι που έχει την ενοχλητική υπερδύναμη να πετάει.

Ευτυχώς, η Τζεν έχει στο πλάι της την καλύτερη της φίλη από το σχολείο, την Κάρι, της οποίας η αστείρευτη θετικότητα την κρατάει από το να πέσει στα βάθη της αυτολύπησης. Οι δυο τους μοιράζονται ένα διαμέρισμα στο Ανατολικό Λονδίνο με το αγόρι της Κάρι, τον Κας και με έναν αδέσποτο γάτο που η ομάδα ονομάζει Σπερματάρχη μετά από ένα ατυχές συμβάν.

Η Κάρι έχει την υπερδύναμη να εντοπίζει νεκρούς, αλλά νιώθει ότι η υπερδύναμη της έχει επισκιαστεί και δεν ενδιαφέρεται κανείς για το τι έχει να πει. Ο Κας παίρνει την υπερδύναμη του πολύ σοβαρά, αφού έχει την ικανότητα να γυρίζει τον χρόνο πίσω, αλλά δεν φαίνεται να τη χρησιμοποιεί για να αναιρέσει μικρές αμήχανες στιγμές που λέει ακριβώς το λάθος πράγμα στη λάθος στιγμή, στην πολύπαθη Κάρι.

Χαμένη σε έναν μπερδεμένο κόσμο, έχοντας λίγη ελπίδα και πολλή απόγνωση, η Τζεν, ξεκινά το ταξίδι της για να βρει την πιθανή υπερδύναμη της. Στην πορεία, θα ανακαλύψει τη χαρά που κρύβεται στο πώς είναι να νιώθει κάποιος, περίπου ΟΚ.

Στο cast μετέχουν οι: Máiréad Tyers, Sofia Oxenham, Bilal Hasna, Luke Rollason, Siobhan McSweeney, Robbie Gee, Safia Oakley-Green και Ned Porteous.

Το Extraordinary βρίσκεται αποκλειστικά στο Disney Plus.