Πρώτη ματιά στο 2ο επεισόδιο του The Last of Us του HBO Max

Το 2ο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς θα παίξει την Κυριακή
20 Ιανουαρίου 2023 16:30
Πρώτη ματιά στο 2ο επεισόδιο του The Last of Us του HBO Max

Το HBO έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τις πρώτες επίσημες εικόνες από το 2ο επεισόδιο του The Last of Us, το οποίο θα παίξει αυτή την Κυριακή σε όλες τις περιοχές που είναι διαθέσιμη η υπηρεσία.

Με τίτλο “Infected”, το νέο επεισόδιο θα συνεχίσει την ιστορία των Joel, Ellie και Tess και οι πρώτες εικόνες δίνουν μια καλύτερα ματιά σε όλα αυτά που θα συμβούν. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι επεισόδιο θα παίξει στις 22 Ιανουαρίου, στις 21:00 το βράδυ στην Αμερική (ξημερώματα Δευτέρας ακριβώς στις 4:00 π.μ. ώρα Ελλάδος).

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Το cast του The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

The Last of Us: Οι Clickers της σειράς του HBO μοιράζονται κάτι με αυτούς του παιχνιδιού. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

The Last of Us: Οι Clickers της σειράς του HBO μοιράζονται κάτι με αυτούς του παιχνιδιού

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Neil Druckmann (δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl).