Αγαπάτε τα sitcom; Τότε πρέπει να τσεκάρετε τη νέα σειρά του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το That ‘90s Show παίζει από σήμερα στην υπηρεσία
19 Ιανουαρίου 2023 21:20
Αγαπάτε τα sitcom; Τότε πρέπει να τσεκάρετε τη νέα σειρά του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έφερε σήμερα στην πλατφόρμα του μία ολοκαίνουργια κωμωδία και απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που αγαπούν τα “sitcom”. Ο λόγος γίνεται για το That ‘90s Show, το νέο τηλεοπτικό σόου που μπορείτε να κάνετε bindgewatch και τα δέκα επεισόδιά του από τώρα.

Το σόου θα επικεντρωθεί σε μία νεαρή κοπέλα που αποφασίζει να πάει να βρει τη γιαγιά και τον παππού της. Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι εάν σας θυμίζει κάτι η ονομασία της σειράς, είναι επειδή θα δείτε πολλά -θρυλικά- πρόσωπα από το That ‘70s Show, με τους Topher Grace, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Laura Prepon και Wilmer Valderrama.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς:

Η Κίτι και ο Ρεντ Φόρμαν υποδέχονται μια νέα γενιά εφήβων στο υπόγειό τους, όταν η αγγονή τους, η Λέια, αποφασίζει να περάσει το καλοκαίρι της στο Ουισκόνσιν.

Ποιοι παίζουν;

Σε αυτό το σόου πρωταγωνιστούν οι Kurtwood Smith, Debra Jo Rupp, Callie Haverda, Ashley Aufderheide, Mace Coronel, Maxwell Donovan, Reyn Doi και Sam Morelos. Δημιουργοί φυσικά είναι οι Bonnie και Terry Turner, σε μία παραγωγή των Gregg Mettler, Marcy Carsey, Tom Werner, Jessica Goldstein και Chrissy Pietrosh.

Το That ‘90s Show έγινε από σήμερα διαθέσιμο στο ελληνικό Netflix και αποτελείται από δέκα επεισόδια.