Με Harrison Ford και Jason Segel έρχεται η νέα κωμική σειρά της Apple - Δείτε το trailer

Με την υπογραφή των δημιουργών του βραβευμένου Ted Lasso!
19 Ιανουαρίου 2023 00:51
Με Harrison Ford και Jason Segel έρχεται η νέα κωμική σειρά της Apple - Δείτε το trailer

Οι Bill Lawrence και Brett Goldstein, δημιουργοί της πολυβραβευμένης με Emmy σειράς, Ted Lasso, έρχονται για να χαρίσουν μια νέα κωμωδία και πάλι στο Apple TV Plus.

Ο λόγος για τη νέα τηλεοπτική σειρά "Shrinking", η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιανουαρίου, με πρωταγωνιστές τους Jason Segel του "How I Met Your Mother" και τον θρυλικό Harrison Ford (Indiana Jones, Star Wars), σε ρόλους που θα κοντραριστούν ευθέως ο ένας με τον άλλον. 

Το Shrinking παρουσιάζει έναν ψυχολόγο που πενθεί (τον υποδύεται ο Segel), ο οποίος αρχίζει να σπάει τους κανόνες και να λέει στους πελάτες του ακριβώς αυτό που σκέφτεται. Αγνοώντας την εκπαίδευσή του και τη δεοντολογία του, βρίσκει τον εαυτό του να κάνει τεράστιες, ταραχώδεις αλλαγές στις ζωές των ανθρώπων... συμπεριλαμβανομένης και της δικής του.

Το σενάριο της νέας κωμικής σειράς της Apple συνυπογράφουν οι: Bill Lawrence, Jason Segel, Brett Goldstein και Brian Gallivan. Στο cast συμπεριλαμβάνονται οι: Jessica Williams, Christa Miller, Luke Tennie, Michael Urie, και Lukita Maxwell.

Δείτε το επίσημο trailer του Shrinking: 

Δείτε φωτογραφίες από το Shrinking: 

Το Shrinking αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιανουαρίου μόνο στο Apple TV+.