The Last of Us: Δείτε το 1ο επεισόδιο από το επίσημο podcast της σειράς

Με παρουσιαστή τον Troy Baker
16 Ιανουαρίου 2023 15:45
The Last of Us: Δείτε το 1ο επεισόδιο από το επίσημο podcast της σειράς

Η σειρά The Last of Us έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ώρες στο HBO Max, έχοντας αποσπάσει πάρα πολύ καλές κριτικές από τους fans των παιχνιδιών της Naughty Dog. Επίσης, το σόου βρισκόταν στη νούμερο 1 θέση των trends στα social media με όλους να μιλούν γι’ αυτήν.

Έτσι, αν έχετε παρακολουθήσει ήδη το 1ο επεισόδιο, το HBO ανέβασε στο επίσημο κανάλι του στο YouTube ένα νέο βίντεο, στο οποίο θα μάθετε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα δημοσιεύτηκε το 1ο επεισόδιο από το επίσημο podcast της σειράς, με παρουσιαστή τον Troy Baker, ο οποίος είχε καλεσμένους τους δημιουργούς, όπου μίλησαν για κάποιες σκηνές.

Η περιγραφή του HBO Max αναφέρει τα εξής:

Ο παρουσιαστής του podcast, Troy Baker, συνομιλεί με τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη, Craig Mazin (Chernobyl) και τον δημιουργό του παιχνιδιού, Neil Druckmann, για το πώς έφεραν τη σειρά του HBO στη μικρή οθόνη. Οι τρεις τους μιλούν για το 1ο επεισόδιο του The Last of Us ξετυλίγοντας κάποιες βασικές σκηνές, ενώ αναφέρονται και σε άλλα θέματα.

Για την ιστορία, η πανάκριβη παραγωγή του HBO που λέγεται ότι κοστίζει πάνω από $10 εκατ. ανά επεισόδιο, θα διαφέρει αρκετά από τα βιντεοπαιχνίδια σε σημεία, όπως για παράδειγμα μια λεπτομέρεια αναφορικά με το timeline των γεγονότων. Έχει ειπωθεί ότι η πρώτη σεζόν των 10 επεισοδίων θα καλύψει τα γεγονότα του πρώτου The Last of Us, φυσικά με κάποιες απαραίτητες χρονικές τροποποιήσεις.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project.

Αν ξεκινήσετε τη σειρά The Last of Us υπάρχει κάτι ακόμη για την απόλυτη εμπειρία!

Το cast του The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Δείτε το πρώτο The Last of Us Podcast μέσα από τον player που ακολουθεί.