O Negan τα ακούει ακόμα από τους fans του The Walking Dead για τη σκηνή του Glenn

Ο Jeffrey Dean Morgan μιλάει για τη σκηνή που σημάδεψε τη καριέρα του
14 Ιανουαρίου 2023 11:43
O Negan τα ακούει ακόμα από τους fans του The Walking Dead για τη σκηνή του Glenn

"Eenie, Meanie, Minie, Moe." Μερικές λέξεις που αντηχούν μέχρι και σήμερα στους fans του The Walking Dead, παραπέμποντάς τους σε μια εμβληματική σκηνή που καθόρισε την μετέπειτα αποκλίνουσα πορεία της σειρά. 

Φυσικά αναφερόμαστε στη σκηνή που ο Negan ξεπαστρεύει με τον πλέον βίαιο τρόπο τον Glen (Steven Yeun), διαλύοντας το κρανίο του με το μπαστούνι του τη Lucile, μπροστά στα έντρομα μάτια της γυναίκας του, Maggie (Lauren Cohan) και των υπολοίπων της Alexandria. Γενικότερα αποτελεί μια από τις πιο σοκαριστικές σκηνές στην τηλεοπτική ιστορία, αφού τότε το The Walking Dead βρισκόταν στο ζενίθ του, και όλος ο κόσμος -κυριολεκτικά- το παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα. Αυτό και το Game of Thrones. 

Το θέμα είναι πως οι fans του The Walking Dead είναι τόσο παθιασμένοι που ακόμη και σήμερα ο ηθοποιός Jeffrey Dean Morgan τα ακούει στο δρόμο για τις...πράξεις του Negan. 

Ενόψει της spinoff σειράς The Walking Dead: Dead City, ο Dean Morgan μίλησε για τα νεύρα που λαμβάνει από τους fans συχνά-πυκνά, καθώς είπε τα εξής στο /Film: 

Εκείνη η σκηνή που άλλαξε τη ζωή, κυριολεκτικά με πάρα πολλούς τρόπους και ακόμη μου τα ψέλνουν. Περπατάω στο δρόμο και ο κόσμος μου θυμίζει καθημερινά ότι ο Glenn ήταν ο αγαπημένος τους χαρακτήρας. 

Βέβαια, στη σειρά The Walking Dead: Dead City, o Negan και η Maggie θα συμπορευθούν σε μια νέα περιπέτεια που θα τους μεταφέρει στο μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Η νέα αυτή σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2023.