The Bear Σεζόν 2: Ξέρουμε πότε περίπου θα επιστρέψει η επιτυχημένη σειρά

Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή
13 Ιανουαρίου 2023 17:27
The Bear Σεζόν 2: Ξέρουμε πότε περίπου θα επιστρέψει η επιτυχημένη σειρά

Το The Bear κυκλοφόρησε το 2022 από το FX και σημείωσε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, το σόου προβάλλεται αποκλειστικά μέσα από το Disney Plus και μόλις τώρα μάθαμε πότε -περίπου- να περιμένετε την 2η σεζόν.

Κατά τη διάρκεια του TCA, το FX αποκάλυψε επίσημα ότι η σειρά θα επιστρέψει στις οθόνες σας αυτό το καλοκαίρι και θα αποτελείται μάλιστα από 10 επεισόδια. Προς το παρόν, το αμερικανικό δίκτυο δεν έχει αποκαλύψει κάτι άλλο, όπως την τροπή που θα πάρει η ιστορία ή ποιοι θα είναι τα νέα μέλη του cast. Ωστόσο, είναι ένα καλό σημάδι ότι έχουμε παράθυρο κυκλοφορίας.

Δημιουργός του σόου είναι ο Christopher Storer του "Ramy" και showrunner η Joanna Calo (BoJack Horseman) Παίζουν επίσης οι: Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas και Abby Elliott.

Το The Bear έρχεται στο ελληνικό Disney Plus σύντομα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο The Bear, ο Jeremy Allen White υποδύεται έναν ταλαντούχο σεφ, ο οποίος αναγκάζεται να επιστρέψει στο πατρικό του στο Σικάγο και να τρέξει την οικογενειακή επιχείρηση, ένα συνοικιακό σαντουιτσάδικο, ύστερα από την αυτοκτονία του αδερφού του -τον υποδύεται ο Jon Bernthal.

The Bear Review - Η νέα σειρά που θα κολλήσετε από το πρώτο επεισόδιο  

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.