Foundation: Η 2η σεζόν της sci-fi σειράς επιτέλους αποκαλύπτεται (trailer)

Αλλά θα αργήσει να κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+
05 Ιανουαρίου 2023 16:33
Foundation: Η 2η σεζόν της sci-fi σειράς επιτέλους αποκαλύπτεται (trailer)

Η Apple άνοιξε επιτέλους τα χαρτιά της και έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer από την 2η σεζόν του Foundation. Ο νέος κύκλος του sci-fi σόου άργησε αρκετά για να έρθει και όπως όλα δείχνουν, θα χρειαστεί να κάνετε κι άλλη υπομονή. 

Μπορεί το πρώτο trailer να μην αποκαλύπτει πολλά από την τροπή που θα πάρει ο νέος κύκλος, ωστόσο μάς δίνει μια πρώτη γεύση από αυτά που θα παρακολουθήσετε το καλοκαίρι. Ναι, καλά καταλάβατε. Η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα την ημερομηνία της πρεμιέρας. 

Μερικές πληροφορίες για το Foundation του Apple TV+: 

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το σόου της Apple είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του μετρ της επιστημονικής φαντασίας, Isaac Asimov και από την 1η κιόλας σεζόν έβγαζε έντονο άρωμα από θρυλικά franchises όπως τα Star Wars και Star Trek. 

Στην 1η σεζόν είδαμε:

Το ταξίδι μιας ομάδας εξόριστων στο μοναδικό τους ταξίδι για να σώσουν την ανθρωπότητα και να χτίσουν από την αρχή τον πολιτισμό εν μέσω της πτώσης της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας.

Δημιουργός και showrunner είναι ο David S. Goyer γνωστός ως ο σεναριογράφος της τριλογίας "Dark Knight" και το "Man of Steel". Πρωταγωνιστεί ο Lee Pace, γνωστός από τα "Halt & Catch Fire" και "Guardians of the Galaxy", καθώς και ο Jared Harris, ο οποίος έπαιξε και στη μίνι σειρά "Chernobyl" του HBO. Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν και οι: Lou Llobell, Leah Harvey, Laura Birn, Terrence Mann, Cassian Bilton και Alfred Enoch. 

Η 2η σεζόν φαίνεται πως θα καθυστερήσει κι άλλο να φτάσει στις οθόνες σας, αφού η Apple αποκάλυψε ότι θα καταφθάσει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι. Δυστυχώς, μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η 1η σεζόν έφτασε στην streaming υπηρεσία τον Σεπτέμβριο του 2021. 

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από την 2η σεζόν.