Το Disney Plus μόλις έφερε τη συνέχεια μιας αγαπημένης σειράς

Τα νέα επεισόδια θα παίζουν κάθε Τετάρτη
04 Ιανουαρίου 2023 14:19
Το Disney Plus μόλις έφερε τη συνέχεια μιας αγαπημένης σειράς

Το ελληνικό Disney Plus μόλις έφερε τη συνέχεια μιας θρυλικής σειράς, η οποία είχε «σταματήσει» το 2020. Ο λόγος γίνεται για το Criminal Minds, το οποίο μπορούσατε να δείτε ήδη μέσα από την streaming υπηρεσία. Ωστόσο, από σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε και το Criminal Minds: Evolution, το οποίο λειτουργεί ουσιαστικά ως την 16η σεζόν.

Αυτή η σειρά έκανε πρεμιέρα στην Αμερική τον περασμένο Νοέμβριο και έχει βγάλει μέχρι στιγμής 5 επεισόδια. Ωστόσο, θα μπορείτε να δείτε τα δύο πρώτα επεισόδια μέσα από το ελληνικό Disney Plus, ενώ όπως δήλωσε η υπηρεσία, τα επόμενα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Τετάρτη.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει τα εξής:

Μια επιλεκτική ομάδα του FBI αναλύει τους πιο διεστραμμένους εγκληματίες της χώρας, αναμένοντας τις επόμενες κινήσεις τους. Καθώς η ομάδα εξελίσσεται μαζί, η Μονάδα Συμπεριφορικής Ανάλυσης συνεχίζει να χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία της για τον προσδιορισμό των κινήτρων των θηρευτών και τον εντοπισμό των συναισθηματικών τους ερεθισμάτων, στην προσπάθεια να τους σταματήσουν.

Πρωταγωνιστούν οι Joe Mantegna ως David Rossi, A.J. Cook ως Jennifer Jareau, Kirsten Vangsness ως Penelope Garcia, Aisha Tyler ως Dr. Tara Lewis, Adam Rodriguez ως Luke Alvez και Paget Brewster ως Emily Prentiss. Ωστόσο, επιστρέφουν και οι Zach Gilford ως Elias Voit, Nicholas D'Agosto ως Doug Bailey, Josh Stewart ως William LaMontagne, Jr., Kiele Sanchez ως Bridget Voit, Nicole Pacent ως Rebecca Wilson και Ryan-James Hatanaka ως Tyler Green.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.