Wednesday: Η 2η σεζόν δε θα παίξει μάλλον στο Netflix αλλά σε αντίπαλη υπηρεσία

Νέο σπίτι για την άκρως επιτυχημένη spinoff σειρά της Οικογένειας Addams
03 Ιανουαρίου 2023 17:24
Wednesday: Η 2η σεζόν δε θα παίξει μάλλον στο Netflix αλλά σε αντίπαλη υπηρεσία

Μπορεί πρόσφατα να ακούστηκε πως το Netflix θα ανανεώσει τη σειρά Wednesday για 2η σεζόν, αν και δεν έχει δώσει επίσημα το "πράσινο φως" ακόμα, με τους συντελεστές ήδη να έχουν ιδέες για το που θα οδηγηθεί η επιστροφή της Jenna Ortega. 

Τώρα ακούγεται μια φήμη τα τελευταία 24ωρα στο διαδίκτυο που θέλει τη Wednesday να μην επιστρέφει στο Netflix, αλλά σε μια άλλη υπηρεσία, παρά το ότι ήταν μια από τις δημοφιλέστερες σειρές του για το 2022, τόσο που παραλίγο να ξεπεράσει σε προβολές το Stranger Things 4.

Τι παίζει με τη 2η σεζόν; 

Φαίνεται πως μια από τις επιπλοκές για το γεγονός που ακόμη δεν ανακοινώθηκε η 2η σεζόν του Wednesday είναι η MGM (Metro-Goldwyn-Mayer), η οποία κατέχει τα δικαιώματα της σειράς και είναι συμπαραγωγός της. Τη συμφωνία να παραχωρήσει το Wednesday στο Netflix, όμως, την είχε κάνει πριν γίνει ιδιοκτησία της Amazon. Τώρα όμως που η MGM εξαγοράσθηκε από την Amazon υπάρχει μια αβεβαιότητα για την επιστροφή του στο Netflix. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Independent είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η 2η σεζόν της σειράς Wednesday να προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video και όχι από το Netflix. Βέβαια, αυτό δεν είναι ένα τετελεσμένο γεγονός αλλά μια υπαρκτή πιθανότητα, που επισημαίνει το άρθρο. 

Η παραγωγή της σειράς από την πλευρά της ψάχνει ήδη άτομα που στελεχώσουν τη σεναριακή ομάδα της 2ης σεζόν και αυτόν τον καιρό ψάχνει τις νέες τοποθεσίες που θα γίνουν τα γυρίσματα. 

Ίσως λοιπόν να χρειαστεί να περάσει κάποιος καιρός για να ξεκαθαριστεί εάν η MGM και η Amazon ασκήσουν το δικαίωμά τους να αρπάξουν το "Wednesday" από τα χέρια του Netflix. Προς το παρόν πάντως όλα τα ενδεχόμενα είναι στο τραπέζι. 

Λίγα λόγια για το "Wednesday"

Σε αυτό το σόου πρωταγωνιστούν οι Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan GalpinJoy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των '90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο παίζοντας την Marilyn Thornhill.

Wednesday: Μόλις έσπασε νέο τεράστιο ρεκόρ - Ασταμάτητη η σειρά του Netflix

Η σύνοψη της σειράς:

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Η τεράστια επιτυχία της σειρά του Netflix δια χειρός Tim Burton μάθαμε ότι ξεπέρασε μέχρι και το Dahmer, μιας και σημείωσε πάνω από 1 δισεκατομμύριο ώρες θεάσεις σε λίγες εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι είναι και επίσημα η 2η πιο επιτυχημένη -αγγλόφωνη- σειρά του Netflix, ακριβώς πίσω από το Stranger Things 4.