Netflix: Αναταράξεις στην live-action σειρά του Assassin’s Creed

Έφυγε ο showrunner
03 Ιανουαρίου 2023 13:22
Netflix: Αναταράξεις στην live-action σειρά του Assassin’s Creed

Πριν από αρκετό καιρό, το Netflix είχε δώσει τα χέρια με την Ubisoft, έτσι ώστε να φέρει στην streaming υπηρεσία του την live-action σειρά του Assassin’s Creed. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές πληροφορίες για το σόου και όπως όλα δείχνουν, δεν είναι ευχάριστες.

Και αυτό γιατί όπως μεταφέρει το Collider, ο showrunner της σειράς, Jeb Stuart, αποχώρησε από το project. Αν θυμάστε καλά, τον Ιούνιο του 2021 σάς είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση, ότι το Netflix προσέλαβε τον Stuart για να είναι ο Showrunner. Όπως φαίνεται, εκείνος δεν δουλεύει πλέον στη σειρά.

Ο Stuart δούλεψε πάνω στη 2η σεζόν του Vikings: Valhalla και ο δημοσιογράφος του Collider, του πήρε μία μικρή συνέντευξη και μεταξύ άλλων τον ρώτησε αν δουλεύει ακόμα στο Assassin’s Creed του Netflix. Ο Stuart απάντησε με πολύ απλά λόγια, ότι δεν εργάζεται πλέον σε αυτό το project. Τι έφταιξε, όμως και χωρίστηκαν οι δρόμοι εκείνου και της υπηρεσίας;

Νομίζω ότι έφταιξε η μετακίνηση των στελεχών από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο και επέτρεψε στον όμιλο του Λονδίνου να κληρονομήσει το όραμά μου, αντί να αναπτύξει κάτι νέο. Οπότε νομίζω πως είναι δίκαιο. Ξέρω ότι θα είναι υπέροχο όποτε κι αν βγει. Όλα τα παιδιά εκεί στην Ubisoft είναι φανταστικά. Το franchise αυτό είναι εκπληκτικό. Ήταν απλώς μια καλή και αμοιβαία στιγμή να προχωρήσουμε και οι δύο πλευρές.

Assassin's Creed: Οι πρωταγωνιστές ζωντανεύουν στο νέο επετειακό βίντεο!

Φαίνεται ότι ήταν επιλογή και του Jeb Stuart, αλλά και της παραγωγής να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

O Jeb Stuart ήταν σεναριογράφος του Die Hard, ενώ δούλεψε και στα The Fugitive, Vikings: Valhalla και σε πολλά άλλα projects. Επίσημα, το Netflix ανακοίνωσε τη σειρά τον Σεπτέμβριο του 2022 κατά τη διάρκεια του Ubisoft Forward. Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο νέος showrunner.