Emily in Paris Σεζόν 3: Δείτε τα ξεκαρδιστικά bloopers από τα γυρίσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την Lily Collins και άλλους
02 Ιανουαρίου 2023 14:13
Emily in Paris Σεζόν 3: Δείτε τα ξεκαρδιστικά bloopers από τα γυρίσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 3η σεζόν του Emily in Paris παίζει εδώ και λίγο καιρό στο Netflix και μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι του “Still Watching Netflix” κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο από τη σειρά.

Το εν λόγω βίντεο είναι τα bloopers από τα γυρίσματα του 3ου κύκλου, στο οποίο σε αυτό βλέπουμε τους πρωταγωνιστές της σειράς να μην μπορούν να συγκρατηθούν καθόλου και να γελούν. θα δείτε επίσης την Lily Collins, καθώς και άλλα γνωστά πρόσωπα να κάνουν γκάφες όταν γυρίζουν τις σκηνές τους, να ξεχνάνε τα λόγια τους και πολλά άλλα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η σύνοψη για την 3η σεζόν του Emily in Paris:

Έναν χρόνο μετά τη μετακόμισή της στο Παρίσι για τη δουλειά των ονείρων της, η Έμιλι καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της.

Το Emily in Paris έχει ένα λαμπρό cast και απαρτίζεται από τους Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Bruno Gouery, Camille Razat, William Abadie, Lucien Laviscount, Jean-Christophe Bouvet και άλλους. Δημιουργός του σόου είναι ο Darren Star.

Θα υπάρξει 4η σεζόν;

Το Netflix είχε ανακοινώσει παλιότερα ότι θα υπάρξει κανονικά η 4η σεζόν, αλλά δεν είχε δώσει στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν η 3η σεζόν ανταποκριθεί καλά, θα έχουμε μάλλον νέα πολύ σύντομα.

Η 3η σεζόν του Emily in Paris βρίσκεται διαθέσιμη στο Netflix.