Η Marvel ετοιμάζει κι άλλες “εκπλήξεις“ μετά το Werewolf by Night στο Disney Plus

Στα σκαριά δύο νέα “Special Presentations“
29 Δεκεμβρίου 2022 22:46
Η Marvel ετοιμάζει κι άλλες “εκπλήξεις“ μετά το Werewolf by Night στο Disney Plus

Η Marvel Studios αφουγκράστηκε το feedback και είδε πως το "Werewolf by Night" ήταν ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό πείραμα που πέτυχε. 

Για αυτό και φαίνεται πως ετοιμάζει πολλά περισσότερα projects σε αυτό το μέτωπο των Marvel Studios' Special Presentation για χάρη του Disney Plus. Μια νέα φήμη από τον γνωστό insider της βιομηχανίας, Daniel Richtman αποκαλύπτει ότι έρχονται δύο νέα Halloween θεματικής specials του MCU για το Disney Plus. 

Αν και δεν έγινε λόγος σε ποιους χαρακτήρες θα επικεντρώνονται τα δύο νέα projects, εικάζεται ότι το ένα θα είναι sequel του "Werewolf by Night" με νέες περιπέτειες για τους Jack Russell, Man-Thing και την Elsa. Για το δεύτερο οι θεωρίες κάνουν λόγο για ένα Special Presentation με τον Ghost Rider του MCU ή ένα team-up με τους Midnight Sons.

Οι φήμες θέλουν άλλωστε τη Marvel να συστήνει κι άλλες πτυχές του κόσμου των τεράτων και του υπερφυσικού στο MCU με τα Phase 5 και 6, την ώρα που στα σκαριά βρίσκεται και το Blade με τον Mahershala Ali. O Ίδιος ο Kevin Feige είχε διαμηνύσει σε παλιότερη συνέντευξή του ότι ο κόσμος των τεράτων "θα γίνει πολύ σημαντικός" στο μέλλον του MCU.