Viral Βίντεο: Όλες οι σκηνές που χαμογελάει η Wednesday στη σειρά του Netflix!

Οι οποίες φυσικά δεν είναι τυχαίες...
27 Δεκεμβρίου 2022 21:07
Viral Βίντεο: Όλες οι σκηνές που χαμογελάει η Wednesday στη σειρά του Netflix!

Όπως φαίνεται, οι θεατές λατρεύουν το χαμόγελο της Wednesday από την ομότιτλη σειρά του Netflix που έχει τραβήξει πάνω της τα βλέμματα τις τελευταίες εβδομάδες, συνεχίζοντας να σαρώνει σε παγκόσμιο επίπεδο.

Συγκεκριμένα, viral έγινε τώρα ένα βίντεο με εκατομμύρια πλέον προβολές που συγκεντρώνει σχεδόν όλες τις σκηνές της σειράς που η Wednesday χαμογελάει. Φυσικά, πρόκειται για ένα σχετικά σπάνιο φαινόμενο στο σόου, κάτι που φαίνεται ότι δίνει στην έκφραση ακόμη περισσότερη βαρύτητα. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, κάτω από το 45 δευτερολέπτων βίντεο στο YouTube, οι χρήστες σχολίασαν:

«Το χαμόγελό της είναι ταυτόχρονα τόσο αξιολάτρευτο όσο και τρομακτικό!»

«Το γεγονός ότι η σειρά έχει περίπου 8 ώρες περιεχομένου και μαζεμένες όλες οι σκηνές στις οποίες χαμογελάει η Wednesday είναι συνολικά 45 δευτερόλεπτα είναι απλά τρελό!»

«Μου αρέσει που η Wednesday χαμογελάει κυρίως όταν σκέφτεται κάτι κακό ή όταν συμβαίνει κάτι κακό που εγκρίνει!»

Δείτε το viral βίντεο με την Wednesday, αλλά μόνο όταν χαμογελάει:

Τα βασικά για το Wednesday

Στη σειρά που επιμελείται σκηνοθετικά ο Tim Burton πρωταγωνιστούν πλάι στην Jenna Ortega, οι Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan GalpinJoy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των '90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο, παίζοντας την Marilyn Thornhill.

Οι Al Gough και Miles Millar είναι υπεύθυνοι ως showrunners και παραγωγοί πλάι στον Burton.

Η σύνοψη της σειράς:

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Η τεράστια επιτυχία που διανύει η σειρά του Netflix δεν έχει σταματημό, αφού πρόσφατα μάθαμε ότι ξεπέρασε μέχρι και το Dahmer, μιας και ξεπέρασε τις 1 δισεκατομμύριο ώρες θεάσεις σε λίγες εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι είναι και επίσημα η 2η πιο επιτυχημένη -αγγλόφωνη- σειρά του Netflix, ακριβώς πίσω από το Stranger Things 4.