Shadow and Bone: Νέα ματιά στη 2η σεζόν της σειράς του Netflix

Το σόου με τους Ben Barnes και Jessie Mei Li θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο
27 Δεκεμβρίου 2022 09:59
Shadow and Bone: Νέα ματιά στη 2η σεζόν της σειράς του Netflix

Το Netflix ετοιμάζεται πυρετωδώς για να κυκλοφορήσει την 2η σεζόν του Shadow and Bone και γι’ αυτό το λόγο, σε συνεργασία με το TV Line έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο στιγμιότυπο.

Πιο συγκεκριμένα κυκλοφόρησε μία νέα εικόνα από τον 2ο κύκλο, η οποία έχει στο επίκεντρο την βασίλισσα που κοιτάζει επίμονα την Genya. Παρόλο που δεν αποκαλύπτονται πολλά, ίσως αυτή η εικόνα να δίνει μια μικρή γεύση από αυτά που πρόκειται να συμβούν μετά το συγκλονιστικό φινάλε και όλα όσα έγιναν εκεί.

Δείτε τη νέα εικόνα παρακάτω:

Τι θα συμβεί στη νέα σεζόν;

Μέχρι στιγμής οι επίσημες πληροφορίες είναι ελάχιστες, αλλά με τη μοίρα των Mal και Alina να βρίσκεται στον αέρα -μετά το φινάλε της 1ης σεζόν- γιατί ο Kirigan πρόκειται να επιστρέψει με περισσότερες δυνάμεις.

"Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για τους χαρακτήρες σε αυτή τη νέα σεζόν". Αυτά είπε πρόσφατα ο παραγωγός Eric Heisserer στο Tudum και συνέχισε λέγοντας: "Πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους και μετά θα γνωρίσουν κάποιους νέους ανθρώπους. Επιπροσθέτως, στη 2η σεζόν θα επεκτείνουμε και το Grishaverse, τόσο στην ιστορία του, όσο και στους χαρακτήρες του."

Από πόσα επεισόδια θα αποτελείται η 2η σεζόν;

Προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί οι τίτλοι των επεισοδίων, αλλά γνωρίζουμε ότι η 2η σεζόν θα αποτελείται από 8 επεισόδια, όπως είδαμε άλλωστε και στην 1η σεζόν.

Shadow & Bone: Όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για τη 2η σεζόν

Το cast της σειράς

Το cast που γνωρίζετε και αγαπήσατε θα επιστρέψει κανονικά στη 2η σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε τους Jessie Mei Li (Last Night in Soho), Ben Barnes (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian), Archie Renaux (The Greatest Beer Run Ever), Freddy Carter (Pennyworth), Amita Suman (The Sandman), Kit Young (The School for Good and Evil), Danielle Galligan (The Great), Calahan Skogman, Sujaya Dasguptas (Shantaram), Daisy Head (Harlots), Luke Pasqualino (Snowpiercer), Simon Sears και Julian Kostov (Leatherface).

Έχουμε όμως και νέα ονόματα που θα παίξουν. Ο Lewis Tan (Mortal Kombat 2021) θα παίξει τον Tolya Yol-Bataar, o Jack Wolfe (The Witcher) θα παίξει τον Wylan Hendriks, γνωστό χαρακτήρα για τους fans των βιβλίων, η Anna Leong Brophy (Traces) θα υποδυθεί την Tamar Kir-Bataar, αδελφή του Tolya και ο Patrick Gibson (The OA) θα είναι ο Nikolai Lantsov.

Η 2η σεζόν του Shadow and Bone θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαρτίου στο Netflix.