The Last of Us: Νέα ματιά στη σειρά του HBO Max με Joel και Tess

Προ των πυλών η κυκλοφορία του σόου στο HBO Max
24 Δεκεμβρίου 2022 12:24
The Last of Us: Νέα ματιά στη σειρά του HBO Max με Joel και Tess

Το HBO συνεχίζει να δίνει στη δημοσιότητα εικόνες από την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά The Last of Us, λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της. Αυτή τη φορά, το νέο στιγμιότυπο επικεντρώνεται στον Joel του Pedro Pascal (The Mandalorian) και στην Tess που την υποδύεται η Anna Torv (Mindhunter).

Η εικόνα δείχνει τους δύο χαρακτήρες να κάθονται σε ένα διαλυμένο κτήριο και να κοιτάζουν κάτι επίμονα. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι είναι από τις λίγες φορές που βλέπουμε την Tess σε κάποιο πλάνο ή σε κάποια εικόνα και μάλιστα ήταν μία πολύ σημαντική χαρακτήρας στο πρώτο The Last of Us παιχνίδι.

Δείτε τη νέα εικόνα παρακάτω:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Bella Ramsey (Game of Thrones) Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Πληροφορίες από την παραγωγή της σειράς:

Η πανάκριβη παραγωγή του HBO που λέγεται ότι κοστίζει πάνω από $10 εκατ. ανά επεισόδιο, θα διαφέρει αρκετά από τα βιντεοπαιχνίδια σε πολλά σημεία και πρόσφατα μάθαμε μια ακόμη λεπτομέρεια αναφορικά με το timeline των γεγονότων.

Έχει ειπωθεί ότι η πρώτη σεζόν των 10 επεισοδίων θα καλύψει τα γεγονότα του πρώτου The Last of Us, φυσικά με κάποιες απαραίτητες χρονικές τροποποιήσεις.

The Last of Us: Το νέο trailer της σειράς κλείνει ραντεβού για τον Ιανουάριο!

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project.

Το The Last of Us θα παίξει αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του HBO Max στις 15 Ιανουαρίου.