Star Wars: Αυτή είναι η πρώτη ματιά στη σειρά “Ahsoka“ (ΒΙΝΤΕΟ)

Και επιβεβαίωση ότι θα έρθει εντός του 2023 στο Disney Plus
19 Δεκεμβρίου 2022 19:44
Star Wars: Αυτή είναι η πρώτη ματιά στη σειρά “Ahsoka“ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Disney Plus κυκλοφόρησε ένα διαφημιστικό για το περιεχόμενο που αναμένεται στην πλατφόρμα μέσα στο 2023 και εκτός από τη 2η σεζόν του Loki, έκανε tease και το "Ahsoka", τη νέα σειρά του σύμπαντος του Star Wars με την Rosario Dawson στον ομώνυμο ρόλο. 

Πρώτη φορά σε live-action την είδαμε στη 2η σεζόν του The Mandalorian, έπειτα επανεμφανίστηκε στο The Book of Boba Fett (Τη σεζόν 2.5 του Mando δηλαδή) και τώρα αναμένεται να επιστρέψει στο ρόλο για τη δική της solo σειρά. 

Το Ahsoka θα είναι στην ουσία η sequel σειρά του animated "Star Wars: Rebels' καθώς η Ahsoka Tano αναζητά ακόμη τον Ezra Bridger -όπως μάθαμε και στο Mandalorian- παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 10 χρόνια από την εξαφάνισή του στο φινάλε του "Rebels". 

Δείτε τη πρώτη ματιά στη σειρά "Ahsoka": 

Στη σειρά θα δούμε πολλές επιστροφές από το Rebels, που σημαίνει ότι για πρώτη φορά θα δούμε χαρακτήρες όπως τον Ezra Bridger και την Hera Syndulla σε live-action. Γνωρίζουμε ότι ο Eman Esfandi θα υποδυθεί τον Ezra Bridger, η Mary Elizabeth Winstead εκτός απροόπτου την Sabine Wren, ενώ θα συμμετέχουν επίσης οι: Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Natasha Liu Bordizzo. 

Εικάζεται ότι και ο Hayden Christensen θα επιστρέψει ως Anakin Skywalker/ Darth Vader λόγω της μεγάλης προϊστορίας των δύο. Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Dave Filoni και Jon Favreau

Το "Ashoka" θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2023 μόνο στο Disney Plus.