Loki 2η σεζόν: Πρώτη ματιά στην επιστροφή του Tom Hiddleston! (BINTEO)

Ο Θεός της Ζαβολιάς επιστρέφει για νέες ζαβολιές στο Multiverse
19 Δεκεμβρίου 2022 19:03
Loki 2η σεζόν: Πρώτη ματιά στην επιστροφή του Tom Hiddleston! (BINTEO)

Μέσα από ένα νέο διαφημιστικό βίντεο για το επερχόμενο περιεχόμενο του Disney Plus, η Marvel έδωσε μια πρώτη ματιά στην 2η σεζόν του Loki, με την επιστροφή του Tom Hiddleston ρόλο του λατρεμένου Θεού της Ζαβολιάς. 

Μαζί με τον Owen Wilson ως Agent Mobius ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες σε διάφορα σύμπαντα και όπου τους βγάλουν οι αποστολές της TVA, καθώς ένα από τα κεντρικά θέματα της 2ης σεζόν του LOKI θα είναι η μάχη για τη διάσωση του χωροχρονικού οργανισμού. 

Αν και τα πλάνα είναι λιγοστά μιας και πρόκειται για ένα sizzle reel του τι θα έρθει στο Disney Plus, και όχι κάποιο trailer, απεικονίζεται και η Sophia DiMartino ως Sylvie. Ίσως από τις αρχές του 2023 να κυκλοφορήσει και κάποιο κανονικό trailer για την συνέχεια της πιο επιτυχημένης Marvel σειράς του Disney Plus. 

Δείτε εδώ πλάνα από το teaser του Disney Plus για τις σειρές του 2023:

Πότε θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν του Loki;

Η Marvel δεν έχει αποκαλύψει ακόμα πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα το νέο κεφάλαιο του σόου, αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα έρθει το καλοκαίρι του 2023. Μάλιστα, στο D23 expo που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, οι παρευρισκόμενοι πήραν και μικρή γεύση από τη 2η σεζόν, μέσα από ένα ειδικό trailer που δημοσίευσε η Disney.

Σύσσωμο το cast της πρώτης σεζόν θα επιστρέψει κανονικά, φυσικά με τους: Tom Hiddleston, Sophia DiMartino, Owen Wilson, Ravonna Renslayer και Wunmi Mosaku. Πρόσφατα μάθαμε ότι πλάι τους θα βρίσκεται και ο Ke Huy Quan, ο οποίος έπαιξε στο πρόσφατο "Everything Everywhere All At Once".

O Hiddleston είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι η 2η σεζόν ξεκινά ακριβώς μετά το φινάλε της πρώτης:

Ο Loki επιστρέφει στην TVA και ο Mobius δεν έχει ιδέα ποιος είναι.

Θα εμφανιστεί ο Kang στη 2η σεζόν;

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ότι ο Kang (Jonathan Majors) θα επιστρέψει και πάλι, είναι όμως ένα πιθανό σενάριο, μιας και τον είδαμε στις τελευταίες σκηνές της 1ης σεζόν του Loki. Μάλιστα, εκείνος θα είναι και ο μεγάλος ανταγωνιστής στο Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Tags: