Το The Santa Clauses θα συνεχίζει να γιορτάζει τα Χριστούγεννα στο Disney Plus

Η σειρά ανανεώθηκε για 2η σεζόν
16 Δεκεμβρίου 2022 16:56
Το The Santa Clauses θα συνεχίζει να γιορτάζει τα Χριστούγεννα στο Disney Plus

Η Disney ανακοίνωσε και επίσημα ότι το The Santa Clauses θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες σας, μιας και ανανέωσε τη σειρά για 2η σεζόν. Τα νέα αυτά ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας τώρα, λίγο μετά το φινάλε του 1ου κύκλου.

Ο Tim Allen επιστρέφει στο ρόλο του Scott Calvin ο οποίος λίγο πριν κλείσει τα 65α γενέθλιά του αντιλαμβάνεται ότι δε μπορεί να εκτελεί τα χρέη του Αϊ Βασίλη για πάντα. Έτσι ανακοινώνει στη σειρά ότι ξεκινάει μια μεγάλη διαδικασία για να βρει τον άξιο αντικαταστάτη του.

Επίσης, πρωταγωνιστούν οι Elizabeth Mitchell, Elizabeth Allen-Dick, Devin Bright, Austin Kane, Matilda Lawler, Rupali Redd, Laura San Giacomo και Kal Penn. Showrunner είναι εδώ ο Jack Burditt, ο οποίος είχε δουλέψει και στην τριλογία The Santa Clause.

Φέτος θα κάνετε Χριστούγεννα με το Disney+ και το The Santa Clauses (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σύνοψη της 1ης σεζόν αναφέρει τα εξής:

Μετά από τρεις δεκαετίες στο επάγγελμα του Άγιου Βασίλη, ο Scott Calvin αρχίζει να χάνει τη μαγεία του. Καθώς πασχίζει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της δουλειάς, ο Scott αναγκάζεται να αναθεωρήσει τον ρόλο του ως Άγιος Βασίλης, αλλά και πατέρας.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε κάτι άλλο για τη 2η σεζόν, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: