Maestro 2η σεζόν: Μάθαμε που θα προβληθεί πρώτα και πότε ξεκινούν τα γυρίσματα

Το φινάλε του 1ου κύκλου της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη προβλήθηκε χθες
16 Δεκεμβρίου 2022 14:26
Maestro 2η σεζόν: Μάθαμε που θα προβληθεί πρώτα και πότε ξεκινούν τα γυρίσματα

Χθες 15/12 προβλήθηκε το 9ο και τελευταίο επεισόδιο της 1ης σεζόν του Maestro, της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη η οποία θα είναι και η πρώτη ελληνική σειρά που πηγαίνει στο Netflix

Το μεγάλο και συγκινητικό φινάλε έκλεισε προσωρινά την αυλαία αλλά και τις υποχρεώσεις της σειράς στην ελληνική τηλεόραση, καθώς από τις 19 Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμη μόνο μέσα από το Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ από τις αρχές του 2023 θα διατεθεί σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Ήδη η καταχώρηση του "Maestro" στο Netflix υπάρχει σε περίπτωση που θέλετε να ενεργοποιήσετε την υπενθύμιση μόλις ανέβει στον κατάλογο. 

Ωστόσο, έγινε γνωστό πως η 2η σεζόν του Maestro (ή Maestro 2 όπως έχει αναφερθεί αλλιώς) θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Netflix και αργότερα στο Mega, σε αντίθεση με την πρώτη λόγω της συμφωνίας των δύο πλευρών. 

Επίσης, μέσα από μια πρόσφατη συνέντευξη της Στεφανίας Γουλιώτη στην εκπομπή "Στούντιο 4" της ΕΡΤ, μάθαμε ότι τα γυρίσματα του 2ου κύκλου θα ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη, που σημαίνει ότι θα δούμε -στην καλύτερη περίπτωση- τη νέα σεζόν προς τα τέλη του 2023. 

Για την ένταξή της στο Netflix, ο δημιουργός της, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, είχε δηλώσει τα εξής: 

"Είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολύ, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλοι μας. Ήταν κάτι που περιμέναμε και σταθήκαμε τυχεροί. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι η πρώτη ελληνική σειρά, φτιαγμένη εξολοκλήρου από Έλληνες δημιουργούς, που θα πάει σε μια παγκόσμια πλατφόρμα. Γίνεται να μην είμαι χαρούμενος;"

Η επίσημη πλοκή της σειράς αναφέρει τα εξής:

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Πρωταγωνιστούν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.