Vikings Valhalla 2η σεζόν: Νέο trailer με τους Βίκινγκς να ξαναχτίζουν τον θρύλο τους

Τον Ιανουάριο οι Βίκινγκς επιστρέφουν στο Netflix!
15 Δεκεμβρίου 2022 20:27
Vikings Valhalla 2η σεζόν: Νέο trailer με τους Βίκινγκς να ξαναχτίζουν τον θρύλο τους

Το Netflix κυκλοφόρησε το νέο, επίσημο, trailer για την 2η σεζόν του Vikings: Valhalla της συνέχειας της πασίγνωστης σειράς των Vikings. Οι θρυλικοί απόγονοι των Βίκινγκ είναι πλέον καταδιωγμένοι και κυνηγημένοι και έτσι αναγκάζονται να δοκιμάσουν τις φιλοδοξίες και το θάρρος τους σε κόσμους πέραν από το σκανδιναβικό φιόρδ. 

Το "Βίκινγκ: Βαλχάλα" εξιστορεί τις ηρωικές περιπέτειες μερικών από τους πιο διάσημους Βίκινγκ όλων των εποχών – του θρυλικού εξερευνητή Λέιφ Έρικσον (Σαμ Κόρλετ), της δυναμικής και πεισματάρας αδελφής του, Φρέιντις Έρικσντοτερ (Φρίντα Γκούσταφσον), και του φιλόδοξου Σκανδιναβού πρίγκιπα Χάραλντ Σίγκουρντσον (Λίο Σούτερ)

Δείτε το trailer της 2ης σεζόν του Vikings: Valhalla

Ο 2ος κύκλος θα αποτελείται από 8 επεισόδια με διάρκεια 49 λεπτά έκαστος και θα τους δούμε να κάνουν μια νέα αρχή μετά την πτώση του Kattegat. Γνωρίζουμε ήδη πως η σειρά έχει πάρει το πράσινο φως και για 3η σεζόν

Στο νέο σόου του σύμπαντος των Vikings πρωταγωνιστούν οι: Sam Corlett, Frida Gustavsson, Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Caroline Henderson, Laura Berlin, David Oakes, Louis Davison, Bosco Hogan, Asbjørn Krogh Nissen, Pollyanna McIntosh, και Soren Pilmark.

Το Vikings: Valhalla Season 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιανουαρίου 2023