The Witcher: Το Netflix σχολιάζει την αλλαγή Henry Cavill-Liam Hemsworth

Τα λόγια που θα σχολιαστούν από τους fans
15 Δεκεμβρίου 2022 00:00
The Witcher: Το Netflix σχολιάζει την αλλαγή Henry Cavill-Liam Hemsworth

Την ώρα που ακόμη η σκόνη δεν έχει κάτσει καλά για την φυγή του Henry Cavill από τη σειρά The Witcher και την αντικατάστασή του από τον Liam Hemsworth, το Netflix προέβη σε νέες δηλώσεις επί του θέματος. 

Για όσους δεν γνωρίζουν η 3η σεζόν του The Witcher θα είναι και η τελευταία που θα δούμε τον Cavill ως Geralt of Rivia, μιας και τον ρόλο θα υποδύεται από την 4η σεζόν ο Liam Hemsworth, αδερφός του Chris και "Thor" της Marvel. 

Ο Peter Friedlander, επικεφαλής των σειρών σε ΗΠΑ και Καναδά, σε μια νέα του συνέντευξη στο Variety, ζητήθηκε να σχολιάσει το recasting που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις μεταξύ των fans, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να κάνουν μέχρι και petition για την επιστροφή του Cavill. 

Χαρακτηριστικά είπε τα εξής για το recasting: 

Ο Henry είναι ένας εκπληκτικός Geralt και νομίζω ότι ο Liam θα συνεχίσει και θα είναι επίσης ένας εκπληκτικός Geralt. Υπάρχει μια παρακαταθήκη από καταπληκτικούς, εμβληματικούς χαρακτήρες όπου οι ηθοποιοί άλλαξαν και είμαστε εξαιρετικά αισιόδοξοι γι' αυτό. Θα συνεχίσουμε να τιμούμε το IP, τους οπαδούς, και την αφηγηματική προσέγγιση, μέχρι το τέλος.

Για τη μίνι σειρά The Witcher: Blood Origin, πότε κυκλοφορεί, το trailer και άλλες πληροφορίες πατήστε εδώ

Στον απόηχο της ανακοίνωσης του recasting, ο Liam Hemsworth είχε κάνει την εξής δήλωση στο Tudum του Netflix: 

"Ως οπαδός του Witcher είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να παίξω τον Geralt of Rivia. Ο Henry Cavill ήταν ένας απίστευτος Geralt και είναι τιμή μου που μου δίνει τα ηνία και μου επιτρέπει να αναλάβω τα ξίφη του Λευκού Λύκου για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειάς του. Henry, είμαι θαυμαστής σου εδώ και χρόνια και εμπνεύστηκα από αυτό που έδωσες σε αυτόν τον αγαπημένο χαρακτήρα. Μπορεί να έχω να καλύψω ένα μεγάλο κενό, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπαίνω στον κόσμο του Witcher".

O Cavill είχε δηλώσει τα εξής για την αποχώρησή του, μόλις είχε ανακοινωθεί επίσημα το recasting: 

Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες, και δυστυχώς, θα παραδώσω το μενταγιόν και τα σπαθιά μου για την 4η σεζόν. Στη θέση μου, ο φανταστικός κ. Liam Hemsworth θα αναλάβει τον ρόλο του Λευκού Λύκου. Όπως συμβαίνει με τους μεγαλύτερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, παραδίδω τη σκυτάλη με σεβασμό για τον χρόνο που πέρασα ενσαρκώνοντας τον Geralt και ενθουσιασμό για να δω την προσέγγιση του Liam σε αυτόν τον πιο συναρπαστικό και διαφοροποιημένο άνθρωπο. Liam, καλέ μου κύριε, αυτός ο χαρακτήρας έχει τόσο υπέροχο βάθος, απόλαυσε την εμπειρία να βουτήξεις και να δεις τι μπορείς να βρεις".

Πότε έρχεται η 3η σεζόν του The Witcher;

Η τελευταία θητεία του Henry Cavill ως Geralt θα κάνει πρεμιέρα του καλοκαίρι του 2023 στο Netflix.