Treason: Όλα όσα ξέρουμε για το σόου του Netflix με τον Charlie Cox

Αυτό είναι ίσως το επόμενο “hit” της υπηρεσίας
13 Δεκεμβρίου 2022 11:21
Treason: Όλα όσα ξέρουμε για το σόου του Netflix με τον Charlie Cox

Το Netflix ετοιμάζεται πυρετωδώς για μία ακόμη καινούργια σειρά του, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Charlie Cox, ο γνωστός ηθοποιός που παίζει τον Daredevil στην ομώνυμη σειρά. Ο λόγος γίνεται για το Treason (Προδοσία) που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες και αδιαμφισβήτητα θέλει να γίνει το επόμενο μεγάλο “hit” της υπηρεσίας.

Έτσι, σε αυτό το άρθρο θα μάθετε όλες τις πληροφορίες που γνωρίζουμε, όπως το cast και τους συντελεστές, θα δείτε το trailer, ενώ παράλληλα θα μάθετε και μερικά πράγματα για την πλοκή.

Το cast της σειράς:

Σε αυτή τη σειρά θα δείτε τον πρωταγωνιστή του Daredevil, Charlie Cox, να υποδύεται τον Adam Lawrence, έναν εκπαιδευμένο και γαλουχημένο υπαρχηγό της MI6. Θα δείτε επίσης και τους Oona Chaplin (Game of Thrones), Ciaran Hinds (Belfast, Zack Snyder's Justice League), Olga Kurylenko (Quantum of Solace, Oblivion, Black Widow), Adam James, Beau Gadsdon, Tracy Ofeachor και Annabel Elizabeth Wood.

Μερικές πληροφορίες για το Treason:

O Charlie Cox επιστρέφει με μια νέα σειρά των πέντε επεισοδίων.

Εκπαιδευμένος και γαλουχημένος από την MI6, η καριέρα του Adam Lawrence φαίνεται να είναι προδιαγεγραμμένη. Αλλά όταν το παρελθόν τον πλησιάζει με τη μορφή της Κάρα, μιας Ρωσίδας κατασκόπου με την οποία μοιράζεται ένα περίπλοκο παρελθόν, αναγκάζεται να αμφισβητήσει τα πάντα και τους πάντες στη ζωή του.

Σχηματίζεται ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ της Κάρα, του Άνταμ και της συζύγου του, της Μάντι- τρεις άνθρωποι που προσπαθούν να αποκαλύψουν ο ένας τα μυστικά του άλλου, να περιηγηθούν στις πολιτικές και διπλωματικές σχέσεις, ενώ παράλληλα προσπαθούν να κρατηθούν από την προσωπική τους ζωή και από εκείνους που αγαπούν περισσότερο.

Η σύνοψη της σειράς

Το λαμπρό μέλλον ενός υπαρχηγού της MI6 αλλάζει γρήγορα έπειτα από την επανασύνδεσή του με μία Ρωσίδα κατάσκοπό, αναγκάζοντάς τον να αμφισβητήσει ολόκληρη τη ζωή του.

Δείτε το trailer του Treason

Οι επίσημες φωτογραφίες και η αφίσα:

Οι συντελεστές της σειράς:

Τη μίνι σειρά σκηνοθετούν οι Louise Hopper και Sarah O’Gorman σε ένα σενάριο που έχει γράψει ο Matt Charman του Bridge of Spies. Η Hopper έχει συνεργαστεί ξανά με το Netflix στο δημοφιλές σόου The Sandman, καθώς και η O’Gorman στα The Last Kingdom, Cursed και The Witcher.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα;

Το Treason (Προδοσία) με τον Charlie Cox θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 26 Δεκεμβρίου.