Το HBO μόλις ακύρωσε μία νέα σειρά του

Πάνω που είχαν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν
13 Δεκεμβρίου 2022 08:42
Το HBO μόλις ακύρωσε μία νέα σειρά του

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση που αναφέρει ότι το HBO Max μόλις ακύρωσε μία ακόμη καινούργια σειρά του. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το Variety, η streaming υπηρεσία «έκοψε» το Minx, το οποίο είχε κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2022.

Παρόλο που δεν είχε γίνει αρκετά «viral» η σειρά, είχε λάβει αρκετά θετικές κριτικές, με 7,6 βαθμολογία στο IMDB. Όπως λέει το ρεπορτάζ του Variety, τελικά το HBO αποφάσισε να κόψει το σόου παρόλο που το είχε ανανεώσει κανονικά τον περασμένο Μάιο.

Μάλιστα, η 2η σεζόν της σειράς ήταν σχεδόν έτοιμη για να ολοκληρωθεί, αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισε η Warner Bros. Discovery να βάλει «οριστική τελεία». Εκτός από αυτό, όμως, και η 1η σεζόν πρόκειται να φύγει από την streaming υπηρεσία, καθώς η Lionsgate Television που βρίσκεται στην παραγωγή, σκέφτεται να δώσει το σόου σε άλλη υπηρεσία.

Ήμασταν ευχαριστημένοι με τη συνεργασία μας στο HBO Max και εργαζόμαστε τώρα για να βρούμε μια νέα ευκαιρία για το Minx. Οπότε οι fans, αλλά και οι νέοι τηλεθεατές της σειράς μπορούν να συνεχίσουν αυτό το ταξίδι με εμάς.

Το Minx λαμβάνει χώρα τη δεκαετία του ’70 και επικεντρώνεται στην Joyce μία χαρακτήρα που υποδύεται η Ophelia Lovibond των What if…?, Elementary, Rocketman και άλλων γνωστών projects.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε σε ποιο δίκτυο θα βρεθεί η σειρά, αλλά για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.