Wednesday: Θα φτιάξει η μέρα σας με τα bloopers της επιτυχημένης σειράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέρασαν καλά στα γυρίσματα και αυτό βγαίνει προς τα έξω
12 Δεκεμβρίου 2022 15:12
Wednesday: Θα φτιάξει η μέρα σας με τα bloopers της επιτυχημένης σειράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές του 2022 και βρίσκεται ήδη κάτω από τα πιο δημοφιλή σόου στην ιστορία του Netflix. Το Wednesday, το οποίο έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο, έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το κοινό και συζητιέται στα «σοκάκια» του ίντερνετ ακόμη και σήμερα. Για να γιορτάσει την επιτυχία του, λοιπόν, η streaming υπηρεσία κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο από τη σειρά.

Πιο αναλυτικά, αυτό το βίντεο παρουσιάζει τί είχε συμβεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων από την πρωταγωνίστρια μέχρι και τους άλλους ηθοποιούς.

Από το τραγούδια και τα γέλια με τους τηλεοπτικούς γονείς της Jenna Ortega, μέχρι και την ίδια που δεν μπορούσε να κρατηθεί σε κάποιες συγκεκριμένες σκηνές, το παρακάτω βίντεο σίγουρα θα σας φτιάξει τη μέρα. Ειδικά, αν έχετε αγαπήσει αυτή τη σειρά.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει τα εξής:

Έξυπνη, σαρκαστική και λίγο νεκρή μέσα της, η Wednesday Addams ερευνά μια σειρά φόνων, ενώ κάνει νέους φίλους και εχθρούς, στην Ακαδημία του Νέβερμορ.

Στο Wednesday παίζουν μεταξύ άλλων οι Jenna Ortega, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Jamie McShane, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Emma Myers, Catherine Zeta-Jones και Luis Guzmán.

Γιατί η πρωταγωνίστρια δεν ανοιγοκλείνει ποτέ τα μάτια της; Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ, την απάντηση θα τη βρείτε πατώντας εδώ.

Το Wednesday παίζει εδώ και καιρό αποκλειστικά μέσα από τη «συχνότητα» του Netflix. Για οτιδήποτε νεότερο αφορά τη σειρά του Tim Burton παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.