Shadow & Bone Σεζόν 2: Επιτέλους μάθαμε πότε θα παίξει στο Netflix (ΦΩΤΟ)

Θα πρέπει να κάνετε όμως υπομονή
08 Δεκεμβρίου 2022 20:53
Shadow & Bone Σεζόν 2: Επιτέλους μάθαμε πότε θα παίξει στο Netflix (ΦΩΤΟ)

Η ημερομηνία της πρεμιέρας της 2ης σεζόν του Shadow & Bone μόλις αποκαλύφθηκε από το Netflix και όπως φαίνεται, θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή. Και αυτό γιατί όπως μεταφέρει η streaming υπηρεσία, θα περιμένετε μέχρι τον Μάρτιο του 2023 για να φτάσει στις οθόνες σας.

Η επιτυχημένη σειρά αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό και τους κριτικούς και ο νέος κύκλος αναμένεται να συνεχίσει τα γεγονότα μετά το φινάλε της 1ης σεζόν. Όπως ξέρουμε, θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα δείτε ξανά την Alina Starkov της Jessie Mei Li, καθώς και τους Malyen Oretsev (Archie Renaux) και General Kirigan/The Darkling (Ben Barnes) να επιστρέφουν κανονικά.

Ωστόσο, το νέο κεφάλαιο θα έχει και νέα πρόσωπα, τα οποία θα είναι τα εξής: Ο Lewis Tan (Mortal Kombat 2021) θα παίξει τον Tolya Yol-Bataar, o Jack Wolfe (The Witcher) θα παίξει τον Wylan Hendriks, γνωστό χαρακτήρα για τους fans των βιβλίων, η Anna Leong Brophy (Traces) θα υποδυθεί την Tamar Kir-Bataar, αδελφή του Tolya και ο Patrick Gibson (The OA) θα είναι ο Nikolai Lantsov.

Δείτε τις πρώτες εικόνες του νέου κύκλου:

Η 2η σεζόν του Shadow and Bone (Σκιές και Οστά) θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 16 Μαρτίου 2023.