You: Πρώτη ματιά στην 4η σεζόν με τον Joe και την…παρέα του

Νέα πόλη, νέα ταυτότητα, νέο πλήρωμα λέει το Netflix
07 Δεκεμβρίου 2022 12:50
You: Πρώτη ματιά στην 4η σεζόν με τον Joe και την…παρέα του

Το Netflix άνοιξε τα χαρτιά του για την 4η σεζόν του YOU (ΕΣΥ) και έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τις πρώτες εικόνες από το νέο κεφάλαιο. Με νέο όνομα, σε νέα πόλη και με νέους φίλους, ο Joe Goldberg του Penn Badgley επιστρέφει στις οθόνες σας αυτόν τον Φεβρουάριο και η επιστροφή του θα είναι εκρηκτική.

Οι νέες εικόνες αποκαλύπτουν, λοιπόν, τη νέα ζωή του μεγαλύτερου stalker που είδαν ποτέ οι συνδρομητές του Netflix. Στην πρώτη φωτογραφία κρατάει κάτι σαν σχοινί, ενώ στις υπόλοιπες τον βλέπουμε με τους μαθητές τους στην καινούργια πόλη που έχει μετακομίσει. Επιπροσθέτως, παίρνουμε μια πρώτη γεύση και από τους υπόλοιπους κεντρικούς χαρακτήρες.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Πότε έρχονται τα νέα επεισόδια;

Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, η νέα σεζόν του «ΕΣΥ» θα χωριστεί σε δύο τόμους. Το πρώτο μέρος θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Φεβρουαρίου, ενώ το δεύτερο μέρος θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου 2023. Κάθε μέρος θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια, οπότε η 4η σεζόν θα έχει συνολικά οκτώ επεισόδια.

Το cast της 4ης σεζόν

Στην 4η σεζόν θα δούμε 14 νέα μέλη στο cast και οι περιγραφές των χαρακτήρων που θα υποδυθούν αποκαλύπτουν πάνω κάτω για το τι μπορεί να επιφυλάσσει ο αγαπημένος κατά συρροή δολοφόνος της Αμερικής. Οι τρεις κεντρικοί νέοι χαρακτήρες της σειράς είναι οι Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman και Ed Speleers.

Η Keeper θα παίξει τη Lady Phoebe, μια διάσημη που βρίσκεται στο προσκήνιο από τα 15 της και έχει τη συνήθεια να είναι χαοτική μπαλαντέρ. Η Amy-Leigh Hickman θα παίξει την Nadia, μία γυναίκα με πολλές ανασφάλειες, ενώ ο Ed Speleers θα είναι ο Rhys, ένας ασεβής συγγραφέας που έκανε το όνομά του κάνοντας “σωστούς” φίλους στην Οξφόρδη.

YOU: Έρχεται τελικά νωρίτερα στο Netflix η 4η σεζόν και σπάει σε δύο μέρη

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι οι Niccy Lin, Aidan Cheng, Stephen Hagan, Ben Wiggins, Eve Austin, Ozioma Whenu, Dario Coates, Sean Pertwee, Brad Alexander, Alison Pargeter και Adam James.

Βέβαια επιστροφές όπως αυτή της Marienne της Tati Gabrielle θα υπάρχουν στον 4ο κύκλο.

Για περισσότερα σχετικά με την 4η σεζόν του You παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.