The Witcher: Υπάρχει υποστηρικτής της αλλαγής του Geralt στο cast της σειράς του Netflix

Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς υποστηρίζει πλήρως το recasting
06 Δεκεμβρίου 2022 00:46
The Witcher: Υπάρχει υποστηρικτής της αλλαγής του Geralt στο cast της σειράς του Netflix

Την ώρα που οι fans της σειράς The Witcher του Netflix βράζουν ακόμη για την αντικατάσταση του τηλεοπτικού Geralt μετά την ξαφνική αποχώρηση του Henry Cavill, το recasting έχει βρει ήδη υποστηρικτές. 

Μόνο που η υποστήριξη δεν προέρχεται από μερίδα των fans αλλά από ένα μέλος του cast και αγαπημένο χαρακτήρα του κοινού. Ο λόγος για τον Joey Batey που υποδύεται τον Jaskier στη σειρά του Netflix και είναι ένας από τους συνταξιδιώτες του Geralt. 

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στο The Witcher: Blood Origin, τη prequel σειρά του σύμπαντος, ο Batey εξέφρασε την άποψή για το recasting του Cavill και τον ερχομό του Liam Hesmworth στο ρόλο του Geralt. 

Παρόλο που θα του λείψει "πολύ καλός του φίλος" Henry Cavill, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το ντεμπούτο του νέου Geralt: 

"Ακριβώς την ίδια στιγμή [που επικοινώνησα με τον Henry], απευθύνθηκα στον Liam και του είπα, "Καλώς ήρθες". Η δύναμη μέσα του και η γενναιότητά του να έρθει και να συμμετάσχει σε μια σειρά όπως αυτή, που είναι στα μισά του δρόμου, είναι απίστευτη. Και απλά ελπίζω ότι όλοι γνωρίζουν την αφοσίωση που ήδη δείχνει σε αυτό το απίστευτα μεγάλο κενό που πρέπει να γεμίσει. Βουτάει με τα μούτρα και το παίρνει τόσο σοβαρά με την έρευνα και την εκπαίδευσή του και άλλα τέτοια πράγματα. Θα μας λείψει πολύ ο Henry, αλλά ο Λίαμ θα φέρει κάτι, κάτι νέο και φρέσκο και διαφορετικό σε αυτό".

Παράλληλα, η showrunner της σειράς του Netflix προσπαθεί να πείσει τον κόσμο για την αλλαγή και τη φρεσκάδα που θα φέρει το recasting του Cavill ως Geralt. 

Για τη μίνι σειρά The Witcher: Blood Origin, πότε κυκλοφορεί, το trailer και άλλες πληροφορίες πατήστε εδώ

Πότε έρχεται η 3η σεζόν του The Witcher;

Η τελευταία θητεία του Henry Cavill ως Geralt θα κάνει πρεμιέρα του καλοκαίρι του 2023 στο Netflix.