Dahmer: Μπήκε στο ελίτ κλαμπ του Netflix με Squid Game και Stranger Things 4

Η σειρά του Ryan Murphy σπάει ένα ακόμη απίθανο ρεκόρ!
05 Δεκεμβρίου 2022 20:19
Dahmer: Μπήκε στο ελίτ κλαμπ του Netflix με Squid Game και Stranger Things 4

Ποιος θα το περίμενε ότι το Dahmer θα γινόταν μια τόσο τεράστια επιτυχία για το Netflix; Έτσι, λοιπόν, το Netflix ανακοίνωσε πως το Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο ώρες θέασης σε διάστημα 60 ημερών από την πρεμιέρα του και έγινε μόλις η τρίτη σειρά στην ιστορία της streaming υπηρεσίας που το καταφέρει. 

Ποιες είναι οι άλλες δύο; Το φαινόμενο που δύσκολα θα ξεπεραστεί και λέγεται "Squid Game" και το "Stranger Things 4" είναι επίσης σειρές που έχουν καταγράψει 1.65 δισ. και 1.35 δισεκατομμύρια ώρες προβολών στο ίδιο διάστημα. 

Η σειρά των Ryan Murphy και Ian Brennan με τον ομώνυμο κανίβαλο κατά συρροή δολοφόνο παρέμεινε για 7 εβδομάδες στο παγκόσμιο Top 10 του Netflix σε 92 χώρες -φυσικά και στην Ελλάδα. Αποτελεί επίσης τη δεύτερη δημοφιλέστερη αγγλόφωνη σειρά του Netflix, μετά την 4η σεζόν του Stranger Things, ενώ το Squid Game είναι ακόμη η δημοφιλέστερη σειρά όλων των εποχών. 

Το Monster θα επιστρέψει

Τον περασμένο Νοέμβριο το Netflix προς έκπληξη όλων ανακοίνωσε πως το "Dahmer - Monster" θα συνεχιστεί...χωρίς τον Dahmer φυσικά. Η σειρά θα συνεχίσει με τον τίτλο "Monster" για 2η και 3η σεζόν με ανθολογικό φορμάτ όπου κάθε σεζόν θα εστιάζει και σε διαφορετικό serial killer. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσουν στο Netflix οι άλλες δύο σεζόν που βρίσκονται στα σκαριά. 

Όσα πρέπει να ξέρετε για το Dahmer - Monster

Στη σειρά που ο Evan Peters ενσαρκώνει τον διαβόητο serial killer, δραματοποιούνται με ανατριχιαστική λεπτομέρεια οι δολοφονίες, καθώς εξιστορούνται και οι ζωές των θυμάτων του. Ο Ντάμερ δολοφόνησε και διαμέλισε 17 άνδρες και ανήλικα αγόρια στο διάστημα μεταξύ 1978 και 1991. Η σειρά που υπογράφουν οι Ryan Murphy (American Horror Story) και Ian Brennan παρουσιάζει πολλά από τα καννιβαλιστικά εγκλήματά του με εντελώς ωμό τρόπο, πράγμα που ξεσήκωσε αντιδράσεις και από τις ίδιες τις οικογένειες των θυμάτων. 

Όπως στην περίπτωση της μητέρας του Tony Hughes, η οποία δήλωσε σε συνέντευξη στο Guardian ότι "δεν έγιναν έτσι ακριβώς τα πράγματα", καταδικάζοντας τη σειρά του Netflix. Ο Evan Peters από την πλευρά του παραδέχτηκε ότι για να μπει στο πετσί του ρόλου του Τζέφρι Ντάμερ τον τρομοκράτησε το γεγονός ότι πήγε σε "μερικά πολύ σκοτεινά μέρη του μυαλού του"