Emily in Paris: Season 3 – Cast, trailer και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα
05 Δεκεμβρίου 2022 15:24
Emily in Paris: Season 3 – Cast, trailer και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στο ερωτικό Παρίσι μέσω του Netflix; Αν ναι, σε αυτό το άρθρο θα μάθετε όλα όσα πρέπει προτού βυθιστείτε για άλλη μια φορά στο Emily in Paris. Η επιτυχημένη σειρά επιστρέφει αυτόν τον μήνα στους δέκτες σας με την 3η σεζόν και αναμένεται αρκετά ανατρεπτική.

Η τουριστική σεζόν τελείωσε λέει το Netflix για τη νέα σεζόν και αυτό σημαίνει ότι οι περιπέτειες της «Έμιλι» θα συνεχιστούν κανονικά, αν και θα χρειαστεί να πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της.

Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω:

Οι πρώτες πληροφορίες για την πλοκή:

Με την 2η σεζόν να ολοκληρώνεται κάπως απότομα, πολλοί fans της σειράς περιμένουν απαντήσεις και θέλουν να δουν τι θα συμβεί στο νέο κύκλο. Με τη Madeline και τη Sylvie να έρχονται σε σύγκρουση στο τέλος της 2ης σεζόν, η Sylvie αποφάσισε να αποχωρήσει από το Savoir και να δημιουργήσει μια αντίπαλη εταιρία.

Εκείνη, ζήτησε επίσης από την Emily να πάει μαζί της. Θα πάει ή θα μείνει εκεί που είναι; Η 3η σεζόν σίγουρα θα μας δείξει τι θα γίνει από εδώ και πέρα, αν και το πρώτο δείγμα δείχνει ότι η Emily έμεινε κανονικά στο Παρίσι αντί να συμμετάσχει στο νέο εγχείρημα της Sylvie.

Το ίδιο το Netflix είχε δηλώσει στο παρελθόν τα εξής: Έναν χρόνο μετά τη μετακόμισή της στο Παρίσι για τη δουλειά των ονείρων της, η Έμιλι καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της.

Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς;

Το Emily in Paris έχει ένα λαμπρό cast και απαρτίζεται από τους Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Bruno Gouery, Camille Razat, William Abadie, Lucien Laviscount, Jean-Christophe Bouvet και άλλους.

Emily In Paris 3η σεζόν: Ο έρωτας πλανάται στον γαλλικό αέρα του Netflix (ΦΩΤΟ)

Θα υπάρξει 4η σεζόν τελικά;

Το Netflix είχε ανακοινώσει παλιότερα ότι θα υπάρξει κανονικά η 4η σεζόν, αλλά δεν είχε δώσει στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες πέρα από αυτό. Τελευταία έχει κόψει πολλές σειρές του, οι οποίες δεν ανταποκρίθηκαν όπως θα ήθελε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν τα πάει καλά σε τηλεθέαση, θα συνεχιστεί κανονικά. Ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι άλλο αυτή τη στιγμή.

Πότε θα παίξει η 3η σεζόν;

Ο νέος κύκλος του Emily In Paris θα φτάσει στην υπηρεσία στις 21 Δεκεμβρίου.